Anne Ördeğin Güvenliği İçin Yumurtalarını Kontrol Eden Adam Sürprizle Karşılaştı: Yumurtaların Yanında Minnoş Biri Var

Anne Ördeğin Güvenliği İçin Yumurtalarını Kontrol Eden Adam Sürprizle Karşılaştı: Yumurtaların Yanında Minnoş Biri Var

Doğa sürprizlerle dolu. Herkesin aklına önce “ye ya da yenil kuralı” gelse de aslında hayvanlar çok şefkatli ve merhametli. Özellikle de annelik ya da babalık yapan hayvanlar hepimize iyi kalpli olmanın ne demek olduğunu bir kez daha gösteriyor. Yardıma ihtiyacı olanlara sahip çıkmanın güzelliğini bu kez de anne adayı bir ördek hatırlattı bize…

Avustralya’da yaşayan bir adam ördeği için inşa ettiği küçük eve gidince büyük bir sürprizle karşılaştı.

Ördek dostu anne olmaya hazırlanıyordu ve yumurtalarına bakıyordu. Adamda her şeyin yolunda olduğunu kontrol etmeye gittiği bir gün anne ördeğin altında bulunan yumurtalara uzandı ve hayatının şokunu yaşadı: Dokunduğu yerde yumurta değil tüy hissetti!Ördek bu tüylü dosta karşı da aşırı korumacıydı.

Bu küçük tüylü şey annesini kaybetmiş öksüz bir opossum diğer ismiyle keseli sıçandı. Anne ördek bütün gece boyunca onu sıcak tutmuş ve kanatlarının altına almıştı.Belli ki sadece 300 gram olan küçük hayvanın yardıma ihtiyacı olduğunu hissetmişti.

Keseli sıçan da dünyada yapayalnız kalmışken kendisine bakabilecek tam da doğru yeri bulmuştu. Çünkü ördek onu kovalamak yerine çocuğu gibi görüp yardım etmişti.

Daisy ismi konulan bu minik sürpriz konuk şimdi hayvan kurtarma merkezindeki sıcacık evinde, ona yardım eden insanlarla çevrili. Hatta kendi gibi küçük bir dostu da var. Şimdi beraber büyüyüp güçlenecekler. Hepsi de muhteşem sevgi dolu ördek sayesinde!

Kaynak





Pinterest'de Paylaş