Alkışlanacak Hareket: Müge Anlı 4 Aylık Köpeğin Haczedilmesine Sessiz Kalmadı

Alkışlanacak Hareket: Müge Anlı 4 Aylık Köpeğin Haczedilmesine Sessiz Kalmadı

Müge Anlı canlı yayınında küçük bir misafir vardı. Hafta içi her gün Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün farklı bir konu gündeme geldi. İstanbul Bakırköy’de 1 Şubat günü, bir iş adamına borçları nedeniyle haciz geldi. İş yerinde bulunan köpeği

Duman, haczedildi. Müge Anlı “Buraya hep derdi olanlar geliyor. Duman’ın da bir derdi var.” diyerek bir köpeğin nasıl haczedilebileceği konusunu ekranlara taşıdı. İşte 8 Şubat Müge Anlı canlı yayında yaşananlar…

MÜGE ANLI: DUMAN’IN AİLESİNE KAVUŞMASI İÇİN HACZEDİLEN MİKTARI ÖDEMEYE HAZIRIM

Bu açıklamalar üzerine Anlı avukata “Hukuk, vicdanın üzerinde midir? Siz alacaklı olsanız köpeği alır mısınız? Sahibine ve evine bağlanan bu canlıyı alır mısınız? Köpeğe biçilen 1600-1800 TL için değer miydi?

Neden köpeği fiyatlandırıp listenize eklediniz? Yaptığınız açıklamalarla kendinizle çelişiyorsunuz. Bir canlıyı yerinden, yurdundan ayırdınız. Müvekkilinize sesleniyorum.

Fiyatı neyse bunu söylemekten çok çok utanıyorum ama ben bugün bu ücreti müvekkilinize vereceğim, yeter ki bu güzel hayvanı hacizden çıkarın. Ben sizden rica ediyorum. Bu yavru köpek de sahibinin yanında kalsın. Yanlışınızdan dönün, bu da bir büyüklüktür. Duman’ın bir başlangıç olmasını istiyorum. Hayvanların bir eşya gibi görülmesini istemiyorum. Bir candan bahsediyoruz, onu bir mal gibi kabul edemeyiz. Bu konuları konuşmaktan bile utanıyorum.” dedi. .





Pinterest'de Paylaş


1 Yorum


  • Patiliyo
    Fatih ÖZTÜRK

    Ne güzel bir köpek :)

    26.09.2019 12:05:20 Reply