Acımasızca Çöplüğe Terk Edilen Köpek Yoda’nın Yürek Sızlatan Hikayesi

Acımasızca Çöplüğe Terk Edilen Köpek Yoda’nın Yürek Sızlatan Hikayesi

Yoda’nın ailesi yeni bir yavru köpeği evlat edindikten sonra, onu acımasızca bir çöplüğe terk etti. Zavallı köpek, yapayalnız, korkmuş ve yapılan bu zalim davranıştan dolayı tamamen hayalkırıklığına uğramıştı.
Yoda yalnızca üç aylıktı bir köpek yavrusuydu! Ev yaşamına alışmış bu yavru köpek, sokakta yalnızlığa mahkum edilmişti. Hangi insan böylesine korkunç bir şeyi nasıl yapabilirdi? Yiyebildiği tek şey çöplükte bulduklarıydı!



Neyse ki, zavallı yavru köpek Sidewalk Specials tarafından kurtarılarak yıkandıktan ve temizlendikten sonra ve tedavi edildi. Yoda tamamen iyileştiğinde, Sidewalk Specials evlat edindirme sürecine başladı.
Cape Town (Güney Afrika) ‘daki bir evcil hayvan oteli olan Pet Places, Yoda’yı alarak ve onu Harbour House Hotel’in resmi maskotu yapmaya karar verdi.



Şimdi Yoda, Güney Afrika’daki yeni hayatının tadını oradaki onu seven insanlarıyla birlikte çıkarıyor. Sevimli köpek, artık tekrar terk edilme korkusu olmadan hergün yepyeni insanlar ve köpeklerle tanışma fırsatı yakalıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyin ve bu durum hakkında biraz daha bilgi edinin:




Pinterest'de Paylaş