Havlıyor Diye Köpeğinin Ağzını Bantlayıp 5 Yıl Hapis Cezası Alan Cani Adam

Havlıyor Diye Köpeğinin Ağzını Bantlayıp 5 Yıl Hapis Cezası Alan Cani Adam

ABD’de zalim bir adam köpeğinin ağzını ve burnunu elektrik bandıyla bantlayıp, köpeğine işkence ettiği için 5 yıl hapis cezasına mahkum edildi..

Köpek Caitlyn, Mayıs 2015’de bu zalim adamın elinden kurtarıldı. Kurtarıldığında sağlık durumu çok kötüydü.

Zavallı köpeğin ağzı 36 saat boyunca böyle sıkı bir şekilde bağlı kaldığı için, aldığı hasardan dolayı bir dizi ameliyat geçirmek zorunda kalmıştı. Dili ağzının içinde 36 saat boyunca sıkıştığı için, dilinin yarısı ameliyatla kesildi. Aç, susuz ve zorlukla nefes alarak geçirdiği onca zamanda 15 ay önce doğduğu dünyada cehennemi yaşadı bu bahtsız köpek ve bunun tek sebebi, havlayarak sahibini rahatsız etmesiydi. Bu sadece bildiğimiz kısmıydı. Kim bilir bu zalim adam daha önce de bu zavallı köpeğe ne işkenceler yapmıştı.


William Leonard Dodson, köpeğine yaptıklarından 5 yıl ve birçok diğer suçtan dolayı 10 yıl, toplam 15 yıl hapis cezasına mahkum oldu.

Yargıç Markley Dennis, hayvana işkenceden dolayı en fazla bu kadar ceza verebildiklerini ama elinden gelse çok daha fazla ceza vermek istediğini söyledi.

Ülkedeki hayvan aktivistleri ise adaletin yerini bulmasından dolayı memnun.

“Bu dava tüm ülkeye ve dünyaya emsal teşkil etmesi gereken bir dava. Bu davanın sonucuyla, tüm dünyaya, hayvanlara yapılan kötü muamele ve işkencenin artık cezasız kalmayacağını haykırıyoruz. Bundan sonra da hayvanlara işkence yapanların cezasız kalmaması için elimizden geleni yapacağız” diyor köpeğin yeni sahibi ve hayvanlara kötü muameleye karşı kurulmuş derneğin yöneticisi Aldwin Roman.

Hayvanlara kötü davranan, işkence eden zalim insanlar, gün gelir aynı şeyi insanlara da yaparlar. Tarihteki bütün katiller, işkence etmeye ve öldürmeye hayvanlardan başlar. O yüzden böyle insanların, hayvanlara işkence edip, aramızda rahatça dolaşabilmeleri, bizler için ve çocuklarımız için çok büyük tehlike. Bu yüzden umarız ülkemizde de en kısa zamanda, hayvanlara kötü muameleye daha sert kanunlar gelir ve adalet, dört ayaklı dostlarımız ve bizler için yerini bulur.





Pinterest'de Paylaş