Pet Shop Sitesi Pet Besinlerinden En Paralılara Yüzde 20 İndirim

Pet Shop Sitesi Pet Besinlerinden En Paralılara Yüzde 20 İndirim


Türkiye’de evcil hayvan ürünleri temin edebileceğimiz mağazalar olan petshoplar özellikle büyük şehirlerde çok sayıda mevcuttur ve çok sayıda ürün ve malzeme temin edebileceğimiz yerlerdir. Evlerimizde bizlerle birlikte yaşayan ve bize bir ömür dostluk eden kedilerimiz ve köpeklerimiz için onların ihtiyacı olan besinleri, evleri, kıyafetleri, oyuncakları ve diğer türlü malzemeleri petshoplardan alabiliriz.
İşaret ettiğimiz üzere evcil dostlarımızın hayatını daha renkli kılmak ve onlara güzel bir hayat sunabilmek için onlara özel alışverişler yaparız. Ancak bu alışverişlerimizi artık online olarak yaptığımız bir dönemde yaşıyoruz. İstediğimiz ve ihtiyacımız olan ürünleri internet üzerinden saniyeler içerisinde sipariş ederek, anında ihtiyaçlarımıza kavuşabiliyoruz.



Bu anlamda evlerimizdeki dostlarımız içinde onlara özel olarak alacağımız ürünleri internet üzerinden sipariş edebilmemiz mümkün. Türkiye’de online olarak bu imkanı evcil hayvan sahiplerine sunan petbesinleri.com.tr var. Pet Besinleri hem avantajlı fiyatları, hızlı gönderi olanakları ve sosyal sorumluluk projeleri ile evcil hayvanlar için en iyi imkanları sunuyor. Yazımızın devamında Pet Besinleri ailesinin indirim ve duyarlılık projelerine değineceğiz.

Enparalılar’a Pet Besinlerinden %20 İndirim!
Türkiye’de online petshop platformu olarak evcil hayvan sahiplerinin bir numaralı tercihi olan Pet Besinleri, özel kampanyalar ve indirimlerle sık sık kullanıcılarına fırsatlar sunuyor. Son dönemde ise Enpara.com ortaklığı ile başlattığı kampanya birçok evcil hayvan sahibi için çok özel bir olanak sağlıyor. Enpara.com üyeleri, Pet Besinleri web sitesi üzerinden gerçekleştirdiği tüm evcil hayvan malzemesi ve maması için yapılan alışverişlerde %20 indirimi anında kazanıyor. Şimdi siz de Pet Besinleri’ne üye olun, istediğiniz ürünleri sepetinize ekleyin, ödeme işleminizi Enpara hesap veya kredi kartınızla gerçekleştirin, ödeme tutarınız %20 indirimli olarak hesabınıza yansısın.



Ücretsiz Kargo, Hızlı Teslimat
Pet Besinleri web sitesi üzerinde evcil hayvanınız için gerekli olan aksesuarlar, mamalar ve temizlik ürünleri gruplarında yer almak üzere 4 binden fazla ürün ve çok sayıda marka bulunmaktadır. Siz Pet Besinleri tarafından sunulan ürün kataloğunda yer alan ve talep ettiğiniz ürünleri seçin ve sipariş edin, firma aynı gün aldığı siparişlerde 75 TL ve üzeri tutarlara ücretsiz kargo ve hızlı teslimat imkanları sunsun, üstelik alacağınız yükü ağır olan ürünler için de ekstra ödeme yapmanıza gerek yoktur.  Özellikle mama hususunda hassas olan evcil hayvan sahiplerinin halinden anlayan platform, ürünleri en hızlı şekilde mama ihtiyacı olan kişiye ulaştırmaya gayret etmektedir.
Pet Besinleri platformu üzerinde Türkiye’de petshop mağazalarında kolay kolay bulamayacağınız markaların benzersiz ve orijinal ürünlerini bulabilirsiniz. Aldığınız tüm ürünler sertifikalı ve korumalı olarak adresinize teslim edilmektedir.



Enpara.com Müşterileri Yaşadı
Pet Besinleri ve Enpara.com arasındaki anlaşmaya göre 31 Ağustos 2018’e kadar Pet Besinleri üzerinden gerçekleştireceğiniz alışverişlerinizde %20 indirim kazanabilirsiniz. Ödemelerinizi ister Enpara hesap kartınızla veya ister Enpara kredi kartınızla gerçekleştirin, anında toplam ödeme tutarınız üzerinden %20 indirimi kazanın. Kampanya dahilinde yapılacak olan indirimler tüm ürün kategorileri için geçerlidir. Bir üye indirimden dilediği kadar faydalanabilir ve indirim tüm alışverişlerde geçerlidir ancak kampanya hediye puanlarla birleştirilememektedir. Kampanyadan faydalanmak için doğrudan Enpara banka ödeme aracı ile ödeme yapılması gerekmektedir, Masterpass, BKM Express gibi para transfer teknikleriyle indirimden yararlanılamamaktadır.
Şimdi siz de daha fazla beklemeden Pet Besinleri’nin resmi web sitesini ziyaret edin, evcil dostunuzun ihtiyacı olan tüm ürünleri sepete ekleyin ve Enpara kartınızla ödeme yapın %20 indirimi anında kazanarak, daha uygun fiyatlarla ihtiyacınızı karşılayın.
 




Pinterest'de Paylaş