Yazıklar Olsun: Köpeğe Tecavüz Ederken Yakalandı ve Serbest Bırakıldı

Yazıklar Olsun: Köpeğe Tecavüz Ederken Yakalandı ve Serbest Bırakıldı

Yazıklar olsun. Ne isterler bu yavrucaklardan? Ne zaman son bulacak bu işkenceler?

Patipuf.net‘in haberine göre; Mersin’in Tarsus ilçesinde tecavüz vahşeti yaşandı. Yılmaz Göbelek isimli evsiz bir vatandaş Tarsus’ta Gösteri Merkezinin yakınlarında kendisine küçük çadır tarzında ev yapıp yaklaşık 30-35 gündür orada yaşamakta.

26 Şubat günü Yılmaz Göbelek isimli şahsın bir köpeği yanına çağırarak etrafı gözetlemeye başlamasıyla durumu sezen duyarlı bir vatandaş Yılmaz Göbelek’i takibe almış. Görüntülerden de anlaşıldığı üzere köpeği çadıra götürdüğünü farkeden bir vatandaş olayı kanıtlamak amacıyla hemen kamerayı açıyor ve çadırı basarak tecavüz anını kaydediyor.

Her ne kadar videoda görünmese de çevredeki insanlar olay anına tanık olduktan sonra tecavüzcü sapığı sopalarla dövüyor. Sonrasında ise Tarsus Merkez Karakolu tarafından teslim alınıyor. Edindiğimiz bilgilere göre vatandaşlar tarafından darp edildiği için ifadesi alınmadan önce hastaneye kaldırılan fakat oradan kaçan Göbelek tekrar eski bölgesinde yakalanıyor. Orada vatandaşlar tarafından tekrar darp edilen sapık bu sefer de ambulansla hastaneye kaldırılıyor. Bir süre sonra polis tarafından ifadesi alınan tecavüzcü maalesef şu anda serbest bırakılmış durumda.

Lütfen hakaret etmek yerine hakettiği cezayı bulması için Bimer’e şikayette bulunalım; Kamuoyu oluşturmak için bu haberi sosyal medyada paylaşarak daha çok kişiye ulaştıralım. Unutmayınız ki hakaretlerimiz, hayvanları korumayacak, kurtarmayacaktır.

Sizlerden özür dileyerek bu çirkin görüntüleri paylaşıyoruz.

Son aldığımız bilgiye göre şahıs gözaltına alınmış ve bugün mahkemeye çıkacakmış.





Pinterest'de Paylaş