Gördüğü Şiddet Yüzünden Felç Olan Anne Kedinin Duyguları Şelale Yapacak Fedakarlık Hikayesi

Gördüğü Şiddet Yüzünden Felç Olan Anne Kedinin Duyguları Şelale Yapacak Fedakarlık Hikayesi

Arka bacakları felçli olan Princess adındaki bu kedinin birbirinden şirin yavruları var. Kendi durumuna aldırış etmeden yavrularına annelik yapmaya devam eden Princess’i kimse durduramıyor.

Bu şirin aileyle tanışalım:

felcli kedi

Önceden sokak kedisi olan Princess, kendisine yemek bırakan ailenin bahçesinde beş yavru kedi dünyaya getirdi. Tahmin edilebileceği gibi, yavruları onun için her şey demekti

Princess, başka birinin bahçesine girince hayatını tersine çevirecek bir olayla karşılaştı: gördüğü şiddet yüzünden arka bacakları felç kaldı.

Yine de, yavrularına bakma konusundaki ısrarı onun hayata tutunmasını sağladı ve onları bıraktığı yere kadar sürünerek gitti Princess
Sawyer Gully Animal Rescue’dan –hayvanları kurtarmak adına kurulmuş bir yer—Dee Walton, Princess’ın durumundan haberdar olduğunda hemen bu felçli anneyi kurtarmak için yola koyuldu.

Kediyi besleyen yardımsever bir kadın, Hayvanlara Şiddeti Önleme Topluluğu’nu haberdar etti ve kedileri sokaktan kurtardılar.

Anne kedide bir mikroçip olduğunu fark ettiler ve Princess’ı en son kimin barınağa bıraktığını bulabildiler.

Walton, aileyi almayı kabul etti, böylece hak ettikleri sevgiyi ve ilgili görebileceklerdi
Princess, başına gelenlere rağmen sevmeye ve elinden geleni yapmaya devam ediyor. Gecesini gündüzünü yavru kediciklerine ayırıyor. Koruyucu ailesinin yanında yavrularını büyütmeye, temiz tutmaya ve onlara ilgi göstermeye devam ediyor.

Princess’ı yaralayan kişi tutuklandı. Kurtarma ekibi anne kediye kullanabileceği bir tekerlekli mekanizma yapmaya çalışıyor.

Bu harika anne, kaderi ne olursa olsun yavrularıyla ilgilenmeye devam ediyor. Yavruları, onu ayakta tutan tek şey, çünkü kendisine ne kadar ihtiyaçları olduğunu çok iyi biliyor.

Minik yavrularıyla sarmaş dolaş fotoğraf çektiren Princess:

felcli kedi





Pinterest'de Paylaş