Hayatınızı Daha Huzurlu Hale Getirecek 9 Kedi Alışkanlığı

Hayatınızı Daha Huzurlu Hale Getirecek 9 Kedi Alışkanlığı

Hayatınızda çok fazla stres mi var? Halinizden memnun değil misiniz? Ne yapsam da daha huzurlu biri olsam diye kara kara düşünüyor musunuz? İşinize yarayacak, Hayatınızı Daha Huzurlu Hale Getirecek 9 Kedi Alışkanlığıyla karşınızdayız:

1.Düzenli uyku uyuyun

Kaliteli bir uyku, günü dinç geçirmenize; iyi hissetmenize ve iyi görünmenize yardımcı olur. Kediler bunu çoktan fark etmiş gibiler.

2.İyi beslenin

Beslenme önemli şey. Vücudunuzun neye ihtiyacı var tespit edip ona göre beslenin. Siz besininize gereken ilgiyi göstermezseniz emin olun kedi dostunuz gösterecektir.

3.Kendinize güvenin

Kedigillerden daha özgüvenli bir tür var mı? Zannetmiyorum. Azıcık kedilerden feyz alın. Siz kendinizi nasıl görürseniz insanlar da sizi öyle görür unutmayın. Kedinizi sevin, kendinize güvenin.

4.Yaratıcı olun

Herkesin mesleği yaratıcı olmasına olanak tanımıyor ne yazık ki fakat evinizde, özel hayatınızda sıkıcı rutininizin dışına çıkabilirsiniz. Bakın kedilere, türlü türlü icatlar çıkarıyorlar başımıza. Onları örnek alın.

5.Biraz boşverin

Söylemesi kolay biliyoruz ama her şeyi de kafaya takmayın. Bazen, bazı durumlarda bananeci olmakta fayda var.

6.Size iyi hissettiren insanlara yakın durun

Size kendinizi iyi hissettiren insanlara veya kedilere yakın durun çok faydasını göreceksiniz.

7.Kötü hissettiren insanları hayatınızdan çıkarın

Biliyoruz ki kediler hoşlanmadıkları bir durum veya haz etmedikleri insanlar karşısında inanılmaz sevgisiz/ilgisiz olabiliyorlar. Emin olun doğru yoldalar; onları örnek alın. Kendinizi kötü hissetmenize sebep olan insanları derhal hayatınızdan çıkarın, onlar yerine kedileri alın.

8.Önyargılı olmayın

Önyargılı olmayın, her şeye açık olun. Belki iyi şeylere vesile olur.

9.Daha çok kedi sevin, daha çok kedi : )





Pinterest'de Paylaş