Kamyoncunun Yolda Bulup “Yol Arkadaşı” Yaptığı Kedinin Muhteşem Hikayesi

Kamyoncunun Yolda Bulup “Yol Arkadaşı” Yaptığı Kedinin Muhteşem Hikayesi

Percy adlı bu turuncu kedi, halk arasında “kaba” olarak bilinen ama aslında bunların hepsinin birer ön yargıdan ibaret olduğu bir kamyon sürücüsünün hayatına girdi ve onun yol arkadaşı oldu. Birçok otostopçu insanla tanıştı ve farklı hikayeleri, farklı yaşamları dinledi.

İşte huzurlarınızda yolların miyavı Percy!

Yaklaşık bir yıl önce kamyon şoförü Paul ve biricik yardımcı pilotu Percy’nin yolları kesişti. Percy’den önce de Paul’un Howie adında bir kedisi vardı ama o ne yazık ki melek oldu. Onun yerini de Percy aldı, çünkü bu kedisever kamyon şoförü asla kedisiz yollara çıkmıyordu.

Percy’yi yol kenarında bulduğunda kulağı kırpılmıştı.

Percy, sağ tarafından yaralayıcı bir darbe almış gibiydi. Sağ gözünün etrafında bu darbeden dolayı anormallik vardı. Sağ kaşında da tüyler çıkmıyordu. Muhtemelen Percy kötü niyetli birileriyle tanışmış ve darp edilmişti. Neyse ki artık emin ellerde.

Kamyon şoförü Paul ve Percy birlikte binlerce kilometrelik yol yaptı…

Onlar her şeyi takım olarak ve birlikte hareket ediyorlar. Ama her kamyonun bir kahramana ihtiyacı vardır. O kahraman da kedi Percy!

Percy’nin kamyonda keyfi yerinde. Tüm ihtiyaçları görülüyor ve kaloriferin hafif ısısında kendinden geçiyor.

Paul kamyonuyla giderken Percy ona arkadaşlık ediyor. Yanına yaklaşıp yanağını Paul’a sürtüyor ve ona sevgisini gösteriyor.

Kısacası, bir kediden daha iyi bir yol arkadaşı olabilir mi?

Bizce olmaz. <3





Pinterest'de Paylaş