Kedilerin Yalnızken Yaptığı 9 Gizli Şey

Kedilerin Yalnızken Yaptığı 9 Gizli Şey

The Secret Lifes of Pets /Evcil Hayvanların Gizemli Yaşamı adında bir animasyon film izlemiştim. Adından da anlaşılacağı üzere film, evcil hayvan dostlarımızın biz kapıyı çekip çıktıktan sonra yaşadıkları, bizim haberimiz dahi olmayan gündelik hayatlarıyla başlıyor ve bir büyük macera üzerinden de ilerliyor. Hala izlemeyen varsa söylemeli: Harika bir film! O kadar büyük maceralara gerçekten atılıyorlar mıdır bilinmez ama gizemli bir hayatları olduğu da kesin. Sizler için kedilerin yalnızken yaptığı 9 gizli şeyi hayal etmeye çalıştık. Buyrun beraber göz atalım:

1.Eşya saklamaca

Paranormal Activity filmini bilirsiniz; görünen o ki kediler de biliyorlar ve yokluğunuzda, filmden ilhamla üzerinize korku salmak için büyük bir proje yürütmekteler. Yeri değişen eşyaların arkasındaki gizli kötücül güçleri unutun, kediyi hatırlayın. Oyuna gelmeyin, koltuğun altına bakın.

2.Buzdolabı karıştırmaca

Yetenekli kediler buzdolabı açmayı bilirler. Eğer yeterince yeteneklilerse siz kedilerin buzdolabı açmayı bildiklerini bilmezsiniz sadece. Gözünüzü dört açın, buzdolabının kapağını sıkıca kapatın.

3.Hayali dostlarla sohbet

Kedilerimizin, bizim yanımızdalarken de oraya buraya takılan gözlerinden varlığını sezebildiğimiz hayali dostları, biz evden çıktığımız gibi lafa tutarlar kedilerimizi.

4.Hayali düşmanla savaş

Kedilerimizin, bizim yanımızdalarken de delirmelerinden net olarak görebildiğimiz hayali düşmanları, biz evden çıktığımızda da can sıkmaya devam ederler.

5.Bizlere sinirlenmece

Evdeyken gözlerine battığımızda serzenişlere maruz kaldığımız yetmezmiş gibi evde olmayışımız da sıkar canlarını ve yanlarına döndüğümüzde muhakkak alırız boyumuzun ölçüsünü.

6.Bizleri özlemece

Hep kızacak değiller ya, elbet özlüyorlardır bizi yokluğumuzda. (yani, umarım)

7.Yasakları delmece

Kendimizce koyduğumuz kuralları gözümüzün içine baka baka tanımayışları, evde yalnızken de devam eder. Yasakları delmelerinin bizimle ilgisi yok. Biz kimz ki ztn…

8.Hayat üzerine aforizmalar üretmece

Kedilerin bu kendinden emin duruşları ve gizemli bakışlarının evde yalnızken ürettikleri aforizmalarla bir ilgisi olmalı diye düşünüyoruz: Sevene tırmık sevmeyene kıllık.

9.PARTY!





Pinterest'de Paylaş