Kedinizin Size Sırılsıklam Aşık Olmasını Sağlamanın 6 Miyavsal Yolu

Kedinizin Size Sırılsıklam Aşık Olmasını Sağlamanın 6 Miyavsal Yolu

İnsanlara, kedinizi ne kadar sevdiğinizi söylemişsinizdir. Bir çok fotoğraf ve video ile, kedinize olan sevginizi göstermişsinizdir. Kediler özel hayvanlardır. İlişkileri belirli seviyelerde ilerler. Bu yazımızda; kedinizle daha ruhsal ve daha derin bağlar kurmanız için, 6 yöntemden bahsedeceğiz.

1- Göz kırpma konusunda uzmanlaşın

kedim-beni-seviyor-patiliyo-1

Bu önerimiz başta, elbette deliliğin farklı bir sınırı gibi gözükebilir. Bunu önermemizin sebebi; kedinizle zaman içinde göz kırparak anlaşabilirsiniz. Bu hareket My Cat From Hell Tv Show’undan alınmıştır. Kedinizle bakışırken; yavaşca göz kırparsanız, her şey yolunda giderse, o da size karşılık verecektir. Bu sayede aşık olduğunuz kediniz ile, bir iletişim geliştireceksiniz.

2- Onunla konuşun

kedim-beni-seviyor-patiliyo-2
Bir yerden, bir yere giderken ya da apartmanda onu taşırken, bu yolculuğu onla iletişimde geçirebilirsiniz. Kedinizle konuşun. O seferde olmasa bile, diğer sefer kediniz size miyavlayarak karşılık verecektir. Dürüst olalım; kedinize karşı miyavlamak belki tuhaf olabilir ama bunu sosyal medyada her zaman yapıyoruz.

3- Oynamak için uygun bir zaman ayırın

kedim-beni-seviyor-patiliyo-3
Yorucu bir iş gününden sonra; kedinizle oynamak, keyif yerine azaba dönüşebilir. Kedilerin sevdiği oyun şekillerinden bir tanesi de, sakince hareket ederek oyun oynamaktır. Her zaman oyuncakları fırlatarak ya da zıplayarak oyun oynamak zorunda değiliz. Diğer seferde; yorucu iş gününden sonra, bir anda oyunu bitirmek yerine, oyunu sakinleştirip zamana yayarak daha fazla verim alabiliriz.

4- Kedinize yakın oturun

kedim-beni-seviyor-patiliyo-4
Bir kediyle beraber yaşamaya başladığınızda; ona adapte olmak ve onunla bağ kurmak için, onun yanına oturabilirsiniz. Bilgisayarla çalışıyorsanız, bilgisayarınızı alarak onun yanına gidebilirsiniz. Bu taktik, kedinizin sizinle daha çok bağ kurmasını sağlayacaktır. Kedinizin uyuduğu yere ve özel yerine yakın oturursanız, koku alma duyularından dolayı, sizle bağ kurmaları daha da kolaylaşacaktır.

5- Kediler kaldırılmaz

kedim-beni-seviyor-patiliyo-5
Kediler bir anda kaldırılmaktan ya da sırtlarından tutulup hareket ettirilmekten hoşlanmazlar. Kedinizi hareket ettirmek istediğinizde, daha medeni yollar deneyebilirsiniz. Onunla konuşmak ve ellerinizle yavaş yavaş dokunarak hareket ettirmek, daha ideal bir yol olabilir. Kedinize empati yaptığınızda, aynı davranışı nasıl görmek istediğinizi düşünün. Böylece daha kolay bağ kurabilirsiniz.

6- Yiyeceklerinizi ve içeceklerinizi paylaşın

kedim-beni-seviyor-patiliyo-6
Elbette yediğiniz her şeyi, kedinizle paylaşacak haliniz yok. Sarımsak, soğan ve kahve gibi içecekler kediler için zehirlidir. Bunlar kesinlikle kedinizle paylaşabileceğiniz bir menü değildir. Balık yerken, bir parça almasına ya da su içerken biraz içmesine müsade edin. Bu şekilde paylaşılan bir dünya, eskisinden daha güzel olacaktır.





Pinterest'de Paylaş