Kedisever Olmayan İnsanların Anlayamayacağı 9 Şey

Kedisever Olmayan İnsanların Anlayamayacağı 9 Şey

Kediseverler birbirlerini ne güzel ağırlar… Peki, etrafımızda kedi sever olmayan –en azından bizim kadar kedi sever olmayan- insanlar varsa ne yapacağız? Bunun üzerine düşünebiliriz. Ama neticede onlar bizi anlamayacaklar biz de onları… İşte kedi sever olmayan insanların anlayamayacağı 9 şey:

1.Sürekli kedilerden bahsetmemiz

Özellikle bir kediyle beraber yaşayan kediseverler sürekli onların garipliklerinden, tatlılıklarından, takındığı tavırlardan hatta patisinden kuyruğundan bahsederler. Muhatabı onun gibi kedili bir bireyse sohbet saatlerce keyifle devam edebilir. Kedisever olmayan insanlar içinse bu muhabbet bir yerden sonra katlanılabilir bir şey değildir.

2.Sokakta bir kedi gördüğümüzde dakikalarca onunla ilgilenmemiz

Kedisever insanlar sokakta yolları tanımadıkları bir kediyle kesiştiklerinde bile çılgına dönebilirler bazen. Uzun uzun kediyle konuşur, ilgilenir; karnı aç gibiyse hemen yiyecek bir şeyler ayarlamaya çalışırlar. Eşlikçileri eğer kedisever bir birey değilse de ne yazık ki oflayıp puflamalar duyacaklar ‘’hadi hadi’’ denilerek yola devam etmeye zorlanacaklardır.

3.Kedimize karşı sorumluluk hissetmemiz

Dışardayken aklınızın kedinizde olması veya ‘’eve en azından biraz uğramam lazım’’larınız kedi sorumluluğu taşımayan arkadaşlarınızca anlaşılması güç olabilir bazen.

4.Tanımadığımız kedilere olan merakımız

Kayıp kedi ilanları, yardıma muhtaç kediler, kedilerinin ufak tefek rahatsızlıkları hatta… Tüm gündemimizi değiştirebilir saatlerce hiç tanımadığımız insanlarla irtibatta veya deneyim aktarımında olabiliriz. Kedisever olmayanlar anlayamaz.

5.Kedilerle ilgili görsel/video görmekten/izlemekten aldığımız keyif

Günlük rutinimizde kedili videolar izlemek, içerikler okumak kedi fotoğraflarına bakmak gibi kedili aktiviteler yer alır ve paylaşmak istediğimizde karşımızda kedisever olmayan bir birey varsa heyecanımız kursağımızda kalır.

6.Kedilere çocuğumuz gibi muamele etmemiz

Kedimizin üstüne titrememizin, gözümüzden sakınmamızın hakkında kedisever olmayan insanlardan alacağımız en olası tepki ‘’biraz abartmıyor musun?’’ olacaktır.

7.Kedi fotoğrafı paylaşıp durmamız

Sıkılmadık, sıkılmayacağız napalım!

8.Kedilerle sohbet etmemiz

Anlıyor diyoruz nesini anlamıyorsunuz…

9.Kısaca bunca sevgi ve ilgiyi kedi sever olmayan biri asla anlayamaz.

Onlar için üzülüyoruz ve bol bol kedi seviyoruz.





Pinterest'de Paylaş