“Kedisevmez Takipçisine” İnce Bir Ayar Veren Kedisever Ünlü Gupse Özay

“Kedisevmez Takipçisine” İnce Bir Ayar Veren Kedisever Ünlü Gupse Özay

Bildiğiniz gibi ünlü oyuncu Gupse Ozay’ın kedisi Betü Nisan başında evden kaçarak kayıplara karışmıştı…


Ünlü oyuncu kedisini bulabilmek adına Instagram hesabından sık sık kedisinin fotoğraflarını paylaşıyor, takipçilerinden yardım istiyordu.


Birkaç hafta önce ise tıpkı erkek kedisi Betü’ye benzeyen, Persian cinsi küçük, dişi bir kedi sahiplendi. Kedi ya sokağa terk edilmiş ya da kaçmıştı…

Bir hafta önce bu arkadaşla yollarımız kesişti. Kaybolan kedim Betü'nün tıpatıp ikizi; lakin dişi. Araba altında çamura bulanmış vaziyette bulunmuş. Zapzayıf. Sahibi de çıkmamış. Ben Betü diye gidip Betü olmadığını görünce gel bakalım küçük kız deyip onu sahiplendim. Şimdi kilo alıp iyileşiyor. Demem o ki; hayvanlarınızı (evlatlarınızı) sokağa atmayın. Bakamayacağınız hayvanı sahiplenmeyin. Not: Betüm gel de kız kardeşini gör… Aynı sen..

Gupse Ozay (@gupseo)'in paylaştığı bir gönderi ()


“Bir hafta önce bu arkadaşla yollarımız kesişti. Kaybolan kedim Betü’nün tıpatıp ikizi; lakin dişi. Araba altında çamura bulanmış vaziyette bulunmuş. Zapzayıf. Sahibi de çıkmamış. Ben Betü diye gidip Betü olmadığını görünce gel bakalım küçük kız deyip onu sahiplendim.”

Küçük kız iyileşiyor… 🤗 (hani araba altında perişan halde bulunan..)

Gupse Ozay (@gupseo)'in paylaştığı bir gönderi ()


Hayvansever oyuncu sözlerine şöyle devam etti; “Şimdi kilo alıp iyileşiyor. Demem o ki; hayvanlarınızı (evlatlarınızı) sokağa atmayın. Bakamayacağınız hayvanı sahiplenmeyin. Not: Betüm gel de kız kardeşini gör… Aynı sen..”


Geçtiğimiz gün ise “kedisevmez” bir takipçisi, Gupse Özay’ın paylaştığı kedi fotoğrafının altına Türkiye’deki hayvansevmez kitlenin bakış açısını yansıtan bir yorum yaptı…

Bu insanlar çocuk doğuruyor. Sonra o çocuklar hayvanlara işkence ediyor. Şaşırıyoruz.. hey gidi vicdan.

Gupse Ozay (@gupseo)'in paylaştığı bir gönderi ()


Gupse Özay ise ona yakışır bir cevap verdi… “Bu insanlar çocuk doğuruyor. Sonra o çocuklar hayvanlara işkence ediyor. Şaşırıyoruz. Hey gidi vicdan.”

Yani ne diyebiliriz ki, biraz empati?

Keşke siz de sevebilseniz, taş kalplerinizi açabilseniz…





Pinterest'de Paylaş