Kedisini Kaybeden Küçük Kızın Apartman Kapısına Yapıştırdığı Duygulandıran Kayıp İlanı

Kedisini Kaybeden Küçük Kızın Apartman Kapısına Yapıştırdığı Duygulandıran Kayıp İlanı

Hayvanları sevmediğini kabul eden insanların geçmişlerine bakalım. Şimdiki bu koca insanlar çocukluklarında da aynı fikirdeler miydi? Hangi çocuk kuşları, kedileri ya da köpekleri sevmez ki?

Onlara çocukluk dönemlerinde aileleri tarafından sahiplendirilen patiler merhaba deseydi muhtemelen bu sözü hayatlarında hiçbir zaman kullanmayacaklardı. Ve kabul edelim; bugün biraz mutsuz olmalarının sebebi de bu.

Hayvanları seven, evcil hayvanlarla büyüyen çocuklar, onlardan bir şeyler öğrenenler gökyüzündeki daha parlak yıldızlar gibi hemen seçilebiliyorlar. Bu küçük kız da hayvanları seviyor. Sevdiği o kedisini kaybetmiş. Ve onun yazdığı bu duygusal notun “evde kedi-köpek beslenmez”, “çocuklar onlarla büyüyemez” diyenlere örnek olması dileğiyle.

Yazmayı yeni öğrenen küçük kızın bu kayıp ilanı 4 yıl öncesine ait. Hepimiz umuyoruz ki evden kaçan haylaz geri dönmüştür ve onunla daha nice patili yıllar geçirecektir

duygulandiran-kayip-ilani-patiliyo
Belle’nin küçük kıza geri dönüp dönmediğini bilmiyoruz ama sincap kuyruk Belle’cik, geri döndüysen bize miyavla. Anlaştık mı?





Pinterest'de Paylaş