Kendisini Kurtaran Adama İçten Sarılan Akbabanın Kalpleri Eriten Teşekkürü

Kendisini Kurtaran Adama İçten Sarılan Akbabanın Kalpleri Eriten Teşekkürü

Hayvanlar, onlara ihtiyaç duyduklarında yardım ettiğinizde teşekkürlerini çok sayıda öpücük, kuyruk sallama veya kanat çırpma ile gösterebilirler. Hikayemize konu olan akbabanın da kendisini kurtaran kişiye nasıl takdirini sunduğunu izleyeceksiniz.

Della Gaspera, Arjantin’de bir çiftlikte yaşayan ve hayvanlarla, özellikle de kuşlarla, oldukça yakından ilgili olan birisidir. Bir gün aracını çalıştırırken, gözle görülür bir şekilde yaralanmış bir kuşu fark etti. Yakından baktığında bu canlının bir akbaba olduğunu gördü. Görünüşe bakıldığında yuvasından düşmüş olabileceği ve bu nedenle de bacağına zarar verdiği anlaşılıyordu.

Della hiç beklemeyerek yaralı akbabayı hemen bakım evine götürdü ve tedavinin sonunda bu zavallı akbabanın iyileşeceğini düşünmekten asla vazgeçmedi. Della, akbabanın gücüne kavuşacağını ve tekrar uçup özgür olabileceğini inanıyordu.

Her ne kadar bir akbabanın biz insanlarla arkadaş olabilmeleri çok alışılagelmedik bir durum olsa da; bu hikayemiz bize bunun hiç de imkansız olmadığını kanıtlamış oldu. Della daha önce hiç ne bir akbabasını olabileceğini düşünmüştü ne de bir akbabanın yardımına karşılık ona şükranda bulunabileceğini.

Neyse ki, tüm olup biteni videoya çekebilen ve Facebook hesabında paylaşan biri vardı. İnsanlar “akbaba ile kucaklaşma” videosunu izledikçe video, izlenme rekorları kırmaya başladı.


Bizler bu durumu çok kıskandık çünkü ne de olsa böylesine sevgi ve kucaklamayı her gün görebilmemiz mümkün olmuyor.





Pinterest'de Paylaş