Sofradan Tarçınlı Çörek Aşırmadan 2 Saniye Önce Kameralara Yakalanan Haylaz Kedi

Sofradan Tarçınlı Çörek Aşırmadan 2 Saniye Önce Kameralara Yakalanan Haylaz Kedi

Kediler bir şeyler aşırma konusunda gerçek birer atom mühendisilerdir. Bu işteki uzmanlıkları tabii ki içgüsel olarak milyonlarca yıl öncesine aittir. Siz daha ne olup bittiğini anlamadan ışık hızının en miyav seviyesinde gerçekleşir her şey.

Amerika’nın Philadelphia eyaletinde yaşayan 19 yaşındaki Sophia’nın kedisi de itinayla bir şeyler aşırma konusunda uzman. Özellikle de yiyecekler konusunda.

Kedisi yılbaşı yemeği için sofraya koyulan yiyeceklerden birini aşırırken Sophia kedinin fotoğrafını çekmeyi başarmış. Komik olan ise kedinin surat ifadesi. Hüzün, korku, neşe, utanç… Her şeyi barındırıyor. Mona Lisa tablosu gibi.

İşte huzurlarınızda 19 yaşındaki Sophia ve biricik kedisi Percy. Percy, 6 yaşında bir kedi

asiran kedi

 

Bu kedicik doğduğundan beri aşırı yaramaz ve özellikle yemek aşırma konusunda gerçek bir uzman


Sofradan bir şeyler aşırırken annesi ona “Hayır” diye sesleniyor. Haylaz kedi de zamanla “Hayır”ın “yapma” anlamına geldiğini anlamış. Ve ne zaman iş üstündeyken “hayır” lafını duysa aşağıdaki gibi bakmaya başlamış.

Bizim haylaz kedi geçtiğimiz yılbaşında tam tarçınlı çöreği sofradan aşıracakken annesi yine “hayır” diye seslendi ve bu anı fotoğrafladı. Ortaya da böyle komik bir görüntü çıktı


 

Twitter’da binlerce kez paylaşılan bu fotoğrafın ardından kediseverler de kendi kedilerinin aşırma fotoğraflarını paylaşmaya başladı


 

Siz de kendi kedinizin haylaz fotoğraflarını hemen aşağıya yorum olarak yükleyebilirsiniz…


“Ve onun hikayesini buraya tıklayarak bizim için yazabilir, onu binlerce hayvanseverle tanıştırabilirsiniz.”





Pinterest'de Paylaş