Tamirci Adamın Dükkanında Bulup Babalık Yaptığı Yeni Doğmuş Minnak Kedi

Tamirci Adamın Dükkanında Bulup Babalık Yaptığı Yeni Doğmuş Minnak Kedi

Güzel kalpli bir adam, arabası üzerinde pür dikkat çalışırken minik yardım miyavları duydu. Bu onun ileride sıkı dostu olacak olan Moody adlı minnak kediydi.

İşte huzurlarınızda Moody!

Kyle adlı Amerikalı hayvansever, Houston’daki araba tamirhanesinde çalışırken minik yardım miyavları duydu. Sesin geldiği yere gittiğinde ise dünyanın en minnak kedisiyle tanıştı. Annesi ortalıklarda olmayan bu minnak tamirhanedeki bir aracın lastikleri altına saklanmış, dış dünyanın korkunçluğundan kendisini soyutlamıştı.

Henüz yeni doğmuş olan, hatta göbek kordonu bile hala üzerinde bulunan bu yavru kedi artık tamirci adamın güvenli ellerindeydi.

İş tulumunu bir süpermen gibi çıkaran tamirci adam minik kediyi şapkasının içine koydu. Hayvan kliniğinde çalışan bir arkadaşını arayıp, bu yavruya nasıl bakmasıyla ilgili taktikler alan tamirci adam taktikleri aldıktan sonra hemen göreve koyuldu.

Minik yavrunun gözlerini açmak kediyi evine götürdü ve burada eşiyle birlikte gerekli bakımı yapmaya başladılar. Veterinerden kedinin bakımı için başka gerekli malzemeleri de alan adam artık onu ailesinden biri olarak görüyordu.

Kedi sağlığına kavuşunca onu her gün işine götürmeye başladı.

Bugün iki haftalık olan kedi tam bir enerji topu. Ve günden güne daha da büyüyor.

O gerçek bir aşk ve tıpkı diğer milyonlarcası gibi sokak kedisi.

Sahiplenin efendim, bakın sonrası güzel oluyor.





Pinterest'de Paylaş