Zengin Ev Kedisi ve Fakir Sokak Kedisinin Masal Gibi Aşk Hikayesi

Zengin Ev Kedisi ve Fakir Sokak Kedisinin Masal Gibi Aşk Hikayesi

Kabarık tüyleriyle mahalledeki erkek kedilerin kalplerini eriten güzellik abidesi Sophie’nin kalbini komşusunun kedisi Scottie çalmış.

2014’te bir barınaktan sahiplenilen prensesimiz Sophie, sonsuza kadar yaşayacağı evine yerleştikten sonra mahallede ilk yürüyüşünü yaptı ve işte o gün Scottie’nin kalbini çalmayı başardı. Hem de tüm endamıyla.

Yürüyüşe çıkmaya ve etraftaki kedilerin kalplerini rüzgarda dalgalanan pofidik tüyleriyle çalmaya bayılan Sophie’yi gören Scottie, onun her yürüyüşünde karşı kaldırıma geçip heykelleşerek izlemeye koyulmuş.

Sonunda cesaretini toplayan Scottie, Sophie’nin kapısına dayanıp ona açılmaya karar verdi. Sophie başta biraz naz yapsa da o da dayanamadı ve tüm kalbini Scottie’ye açtı…

Sophie her sabah cama atlayıp Scottie’yi bekler oldu. Scottie de her sabah camın önüne gelip Sophie’nin dışarı çıkmasını beklemeye koyuldu.

Artık günün her anı birlikteler ve aşklarını doyasıya yaşıyorlar. Sophie neredeyse Scottie de orada. Artık aynı evde birlikteler. Onlar bugün ve sonsuza dek birlikte olacaklar.

Çünkü bizde olmayan, saf aşkla birbirlerine bağlılar.





Pinterest'de Paylaş