Bir Çiftlikte Yaşayan Sibirya Kedilerinin Göz Alıcı 21 Fotoğrafı

Bir Çiftlikte Yaşayan Sibirya Kedilerinin Göz Alıcı 21 Fotoğrafı

Buraların çılgın kedili kadınının kendiniz olduğunuzu düşünüyorsanız orada durun deriz. Rus çiftçi Alla Lebedeva arazisini adeta bir ”kedi dünyası”na çevirmiş ve paylaştığı inanılmaz Sibirya kedilerinin fotoğrafları/videolarıyla viral olmuş.

Sirberia, Barnaul’un hemen dışında, Prigorodny’de, Alla Lebedeva ve eşi Sergey on yıldan uzun bir süredir kedi yetiştiriyorlar. ”Şu an kaç kedimiz var? Genelde verdiğim cevap: milyon tane belki biraz daha fazla(…)Kümeste kalıyorlar. Orada üç küçük yatak odaları var ve o gün nerede isterlerse orada uyuyorlar. Kedilerimiz tavukları ve tavşanları büyük farelerden koruyorlar.” diyor Lebedeva.

Alla’nın kedigiller ailesinin fotoğraf ve video günlüğü Youtube’da 2 binin üzerinde takipçiye sahip hatta bu paylaşımlar internette izinsizce dolaşıyor ve  kediler Norveç cinsi olarak geçiyorlar. Sibirya kedileri ”Norveç Orman Kedileri”ne oldukça benzeseler de unutmayın ki farklı türler…

Alla Lebedeva’nın Sibirya kedilerinin fotoğrafları için devam edin ve bu kedi hostelini ziyaret etmek ister miydiniz bizimle paylaşın:

TwitterYouTube

1-

2-

3-

4-

5-

6-

7-

8-

9-

10-

11-

12-

13-

14-

15-

16-

17-

18-

19-

20-

21-

Kaynak





Pinterest'de Paylaş