Doğar Doğmaz Çöpe Atılan Yavru Kedinin “Türkiye’de Bilindik” Hikayesi

Doğar Doğmaz Çöpe Atılan Yavru Kedinin “Türkiye’de Bilindik” Hikayesi

Bir adam çöp kutusundan gelen miyavlamalar duydu ve çöpü araştırdığında bulduğu şeye inanamadı. Henüz yeni doğmuş bebek bir kedi bulmuştu.

Bir adam sokakta yürürken minik miyavlamalar duydu. Oradan geçip gitmek yerine, bu miyavlamalara duyarsız kalamayan adam etrafı araştırmaya başladı. Sesler bir çöp kutusunda geliyordu. Çöpü karıştırmaya başlayan adam gördüğü manzara karşısında şok oldu. Minicik yeni doğmuş bir kedi çöpe atılmıştı. Adam bebek kediyi hemen alıp eve ailesinin yanına getirdi ve en yakın hayvan gönüllüsü kuruluşu aradı.

Aile gönüllüler gelene kadar bebeği biberonla beslemeye başladılar. Bebek kedi yaşama sıkı sıkı tutunuyordu.

Gönüllüler gelip bebeği aldıklarında, bebeğin iyi durumda olduğunu gördüler.

O hayata kötü bir başlangıç yaptı belki ama şanslıydı ki iyi insanlara rastladı. Şimdi emin ellerde en iyi şekilde bakılıyor. 6 haftalık olduğunda ise sahiplendirilecek.

O şimdi 3 haftalık çok mutlu bir kedicik. Herkes onu çok seviyor, onu görenler sevimliliğine dayanamıyorlar. 3 hafta sonra hayatı boyunca sevileceği ömürlük yuvasına gidecek ve çok mutlu bir hayatı olacak.



Bu olay maalesef ülkemizde sıklıkla yaşanan bir olay. Mahallelerinde kedileri istemeyen zalim insanlar, onları doğar doğmaz annelerinden koparıp çöpe atıyor ve ölüme terk ediyor. Bu yüzden minik miyavlamalara duyarsız kalmayın, onlara yardımcı olun. Çünkü tek umutları siz olabilirsiniz.





Pinterest'de Paylaş