Hem Kedi Hem de Köpek Besleyenlerin Çok İyi Anlayabileceği 7 Durum

Hem Kedi Hem de Köpek Besleyenlerin Çok İyi Anlayabileceği 7 Durum

Eğer bir köpek ve kediye sahipseniz. İkisi de aynı evin içindeyse ve siz hala aklınızı kaçırmamışsanız bu iyiye işaret demektir. Demek ki anlaşabiliyorlar. Güzel böyle devam. Tamam devam da yalnız ufak bir pürüz var. Evin sahibi onlar kiracısı sizmişsiniz gibi yaşamaya ve kendi özel kişisel alanlarınızdan tek tek vazgeçmeye de devam edebilirsiniz.
Onları sevmenin bir bedeli vardır.



Kediler zaten kendilerini sevdirmez. Bu bilinen bir gerçek. O ne zaman isterse gelir sizi sever. Fazla samimiyete gelemez. Ama köpekler öyle mi? Onlar da asla azla yetinmez. Bir daha sarılalım ve bir daha, hadi yine bir daha… Sonuç mu? Bu sevmelerin bedelini her zaman tüy yumağı olarak gezerek ödersiniz.
Yemeğinizi paylaşmayı göze alacaksınız.



Eğer evde sevimli bir dost besliyorsanız o yemeği masaya koymadan önce 10 kere düşünmenizde fayda var. Yemek tabağı sizinle birlikte masaya gelip, sizinle birlikte masadan kalkmalı. Aksi takdirde mutfaktan döndüğünüzde yerinde bulamayabilirsiniz.
Telefon galerisi hafızanız onlarla doludur.



Gün içinde yaptığı saçmalıkların fotoğraf ve videolarını çekmek zorunda hissedersiniz. Bunun sonucunda kendinizi hafızası dolu bir telefon ile acaba hangi bulanık fotoğrafı silsem diye seçim yapmaya kalkarken bulursunuz.
Yılda iki kere evinizden iki çift yastık kılıfı doldurulur.



Tüy dökme dönemlerinde öyle inanılmaz manzaralarla karşılaşırsınız ki, eğer sevimli dostunuz tıraş olmazsa çıkardığı tüylerden kendinize ve sevdiklerinize yastık doldurabilirsiniz.
Tuvalette asla yalnız kalmazsınız.
Eğer kafa dinlemek için tuvalete gidenlerdenseniz artık bu durumu unutun. Çünkü kapının önünde ‘mıyklanma’ ve tırmalama seslerinden daha fazla stres altında kalabilirsiniz. Size artık sakin ve sessiz bir yer yok bunu aklınızdan çıkarmayın.
 
 




Pinterest'de Paylaş