Kedicikleri Mutlu Etmek İçin Evdeki Malzemelerle Yaratıp Onlarla Oynayabileceğiniz 6 Maliyetsiz Oyun

Kedicikleri Mutlu Etmek İçin Evdeki Malzemelerle Yaratıp Onlarla Oynayabileceğiniz 6 Maliyetsiz Oyun

Kedinizi mutlu etmenin ve onu sevdiğinizi söylemenin birçok yolu var. Onunla oynamak ise bunlardan en eğlencelisi! Kim demiş kedinizin eğlenmek için pahalı oyuncaklara ihtiyacı var diye? Bu basit ama küçük oyunlarla kediniz ve siz harika zaman geçirebilirsiniz.

1. Kağıt top

1ko

Bir parça kağıdı buruşturup yuvarlayarak yere atın, kediniz bununla oynamaya bayılacak! Siz de onun sevimli hallerine mest olacaksınız. Biliyorsunuz kedilerin oyuncak konusunda tercihleri her zaman lüksten yana olmayabiliyor…

2. Karton kutular

gifk

Büyük küçük fark etmez… Eve gelen kargo sizi, kutusu kedinizi mutlu etsin!

3. Pençe oyunu

gifb

Bu basit oyunu oynamak için ihtiyacınız olan kalın bir battaniye ve eliniz. Elinizi battaniyenin altında hareket ettirin ve kedinizin avcı içgüdülerini ortaya dökmesine izin verin.

4. Hazine avı

2ko

Tuvalet kağıdı rulosunun kartonunu resimdeki gibi bükerek içine bir ödül maması saklayabilirsiniz. İçindeki ödül mamasına ulaşana kadar bununla oynayacak olan kediniz keyifli vakit geçirecek.

5. Çorap top

gifh

Bu oyun için gereken tek şey artık kullanmayacağınız eski bir çift çorap. Çoraplardan birini diğerinin içine koyun ve bir düğüm atın, sonra bırakın kediniz şımarsın… İsterseniz bu çorabın içine bir parça ağırlık yapacak başka bir nesne de koyarak oyuncağı geliştirebilir ve çorabın ucundan tutup sallayarak, esneyen çorabı lastik ipin ucuna takılan oyuncaklar gibi de kullanabilirsiniz.

6. Işık yakalamaca

gifv

Bu oyun için illa bir lazerli anahtarlığa ihtiyacınız yok, duvarda yansıması olan herhangi bir nesneyi ya da feneri de kullanabilirsiniz. Bazen kol saatinizin bile ışık vurmasından dolayı duvarda oluşan yansıması olabilir.





Pinterest'de Paylaş