Öksüz Yavru Kediye Hem Analık Hem de Babalık Yaparak Büyüten Koca Yürekli Köpek

Öksüz Yavru Kediye Hem Analık Hem de Babalık Yaparak Büyüten Koca Yürekli Köpek

Bu minik yavru ne yazık ki annesinden ayrı düşmüştü. Öksüz minik küçük bir ağacın tepesinde yardım miyavlarıyla takılırken neyse ki onu güzel kalpli bir hayvansever gördü ve bu çaresiz miniği evine götürmeye karar verdi.

Eve gelen kedi, ona hem analık hem de babalık yaparak ileride kadim dostu olacak Brady ismindeki köpekle tanıştı. Ama ne yazık ki bizim ufaklık köpekten çok korktu ve alışması süreci epey zaman alacaktı.

Küçük kediye camlı ayrı bir oda verildi ve burada ürkekliğini atması beklendi. Minik kedinin karşısına oturup saatlerce sabırla bekleyen köpek ise onun bir an önce kendisine ısınmasını umuyordu.

Bizim küçük kedi bir gün artık korkmaması gerektiğini anlayınca köpeğe sevgiyle yaklaştı ve o da ona aynı şekilde karşılık verdi. Sanki köpek onun yardıma ihtiyacı olduğunu anlıyor gibiydi. Öksüz yavru kedi artık hem bir dost hem de aile kazanmıştı.

Korkusunu yenen küçük kedi, köpeğe öpücükler kondurmayı da ihmal etmiyordu.

Köpek ona nasıl su içileceğinden nasıl haylazlık yapılacağına kadar her şeyi öğretmeye başladı.

Hatta ona mutfak tezgahından yiyecek aşırmayı bile öğretti.

Bir zamanlar köpekten öcü gibi korkarken şimdi en yakın arkadaşı olmuştu.

Köpek de onun hem ailesi hem de dostuydu.

Bugün birbirlerini bulmalarının üzerinden 2 koca yıl geçti. Bizim ufak kedi artık kendisini köpek zannediyor. Hatta bazen köpek gibi sesler bile çıkarıyor.

Onlar gerçek birer dostlar ve sonsuza kadar da öyle kalacaklar.





Pinterest'de Paylaş