Öksüz Yavru Kediyi Bağrına Basan Anne Maymundan Sevgiyi Gözle Görebileceğiniz Fotoğraflar

Öksüz Yavru Kediyi Bağrına Basan Anne Maymundan Sevgiyi Gözle Görebileceğiniz Fotoğraflar

Seyahat etmek, ufkumuzu genişleten, muhteşem bir deneyim. Farklı insanları, yerleri ve hayvanları görmek için mükemmel bir fırsat.

Anne Young adında bir kadın, Endonezya’ya olan seyahatinde, belki de çok az insanın şahit olabileceği, inanılmaz bir olaya şahit oldu. Bir maymun yaşam alanına olan ziyaretinde, fotoğraflar çekerken, maymun topluluğunun arasında, minik turuncu bir hayvan olduğunu farketti. Yakınlaştığında gözlerine inanamadı. Bu yavru bir kediydi.

Maymunlar, yavru bir kediyi evlat edinmişlerdi! Onu bebekleri gibi tutuyor ve kucaklıyorlardı. Kedicik halinden çok memnundu.

Gün boyunca,maymunlar, minik kediciği seviyor, tüylerini temizliyor ve yalıyorlardı.
Diğer maymunlar da kediciği aralarına kabul etmişlerdi.

Kedicik, gördüğü sevgi ve ilgiden çok mutlu görünüyordu. Belli ki, maymun kediyi yavrusu, kedi de maymunu annesi sanıyordu.

Birbirlerini gözlerinin önünden ayırmıyorlardı. Bu arkadaşlığın ne zaman ve nasıl başladığı ise tam bir muammaydı.

Maymun parkı görevlilerinin anlattığı hikayeye göre, bir süre maymun çok sevgili yavrusunu kaybetmişti ve acı içindeydi. Sonra yakındaki köylerden birine gitmiş ve bu annesiz kedi yavrusunu bulmuş. İkili o günden beri beraberlermiş. Park görevlileri kedinin sağlık durumunu takip ediyorlarmış ama maymun anne işini çok iyi yapıyor ve yavru kedisine çok iyi bakıyormuş.

Bu tatlı ana-oğula ömür boyu mutluluklar dileriz.





Pinterest'de Paylaş