“Uyutulmak İstenen” Şehla Kedinin Gözlerinde Hayatı Göreceğiniz Hikayesi

“Uyutulmak İstenen” Şehla Kedinin Gözlerinde Hayatı Göreceğiniz Hikayesi

Minik bir kedi yavrusu, uyutulması için veterinere bırakılmıştı. Fakat iyi yürekli bir kadın, buna seyirci kalmadı. Onu kurtarıp, ona ömürlük, sevgi dolu yuvasını verdi.

Minik yavru Gozer’le tanışın!

Zalim bir insan, bu minnacık yavruyu, uyutulması için veterinere bıraktı. Sebebi ise kedinin gözlerinde enfeksiyon olmasıydı. Minik kedicik sadece 3 haftalıktı ve biberonla beslenmesi gerekiyordu.

Tabii ki veteriner bu üzgün suratlı yavrucağı uyutmayı reddetti. O sıralar veterinere gelen iyi yürekli bir kadın ise, bu üzgün suratı görünce, onu mutlu etmesi gerektiğini anladı. Kadının erkek arkadaşı yakın zamanda kedisini kaybetmişti ve bu ufaklık onun tam da ihtiyacı olan şeydi.

Miniğin bir çok sağlık sorunu vardı ama bu onlara engel olmadı.

Bolca sevgi ve emekle minik yavrucak yavaş yavaş iyileşiyordu.

Bugün Gozer ömürlük yuvasına kavuşalı tam iki yıl oldu.

Üzgün bakışları yerini, bu sevimli şehla bakışlara bırakmıştı.

Kocaman yakışıklı bir adam olan Gozer, ilginç karakteriyle çok seviliyordu.

“Sahiplendiğim en değişik kedi Gozer. Yüz ifadesi bakışları o kadar değişken ki, bazen onun başka bir kedi olduğunu sanıyorum. Fakat o tam bir sevgi yumağı… sadece insanları değil, diğer kedileri, köpekleri, kısacası tüm canlıları çok seviyor” diyor iyi yürekli sahibi.

Bu onun hoşnutsuz suratı

Bu da meraklı suratı…

Yakın zamanda Gozer’in ikinci doğum günüydü ve o sevgisiyle ve ilginç karakteriyle her gün ona ikinci bir şans veren sahiplerine teşekkür ediyor!





Pinterest'de Paylaş