Çok Büyük Olduğu İçin Terk Edilen Köpeğin ve Sahibinin Pişmanlık Öyküsü

Çok Büyük Olduğu İçin Terk Edilen Köpeğin ve Sahibinin Pişmanlık Öyküsü

Köpekler insanın en iyi arkadaşı olabilir ama bu, insanın her zaman köpeklere karşı dost olduğunu göstermez. Köpek dövüşü, tacizi veya ihmali olsun, bu hayvanlar için oldukça acımasız olan bazı insanlar var. Pomeranian cinsi Bertram bu korkunç dersi, sahipleri tarafından “satamayacak kadar büyük” olduğu gerekçesiyle terkedildiğinde öğrendi. Şansa bakın ki, New Yorklu sanatçı Kathy Grayson Bertham’ı Petfinder’da buldu ve hemen bu yavruyu evlat edinmeye karar verdi.

Aslen “Jasper” olarak listelenen, gözlerinde dikkatini çeken bir şey olduğunu söyledi. “Tulsa’ya uçtum ve onu almak için şehre gittim, harika bir maceraydı. Barınak çalışanları onun gidişi adına üzgündü, oraya kesinlikle özel bambaşka bir sevgi getirmişti”. dedi Grayson Bored Panda’ya.

Yalnızca galeri sahibi değildi Bert’in özel olduğunu farkeden, sosyal medya Pomeranian’a aşık olmuş ve Instagram‘da 93 bin takipçiye ulaşmıştı.

Boş zamanlarında ise, sahibinin galerisi The Hole’da bir “sanatsever” olarak çalışıyor. “İnsanların Bertie’yi görmek için ya da köpeklerini Bertie ile tanıştırmak için galeriye gelmelerine bayılıyorum! Galeri ücretsiz ve halka açık, hadi gel ve sen de onu sev!” dedi Grayson.

Bert’in inanılmaz sosyal medya başarısı söz konusu olduğunda, sahibi bu duruma şaşırmadığını dile getirerek, “Bert harika bir köpek ve insanları oldukça mutlu ediyor, internet ve sosyal medya da bu sevimli hayvanlar için var ve insanların tüm hainliklere karşı bir panzehire ihtiyaçları var.”

Tüm gün boyunca görebileceğiniz en güzel şeyi görmek için aşağı kaydırın!

Pomeranian cinsi Bertham yalnızca 5 aylıkken, yetiştiricisi tarafından terkedildi.

Nedeni“satabilmek için çok büyük” olmasıydı.

Sahibi Kathy Grayson onu bir evcil hayvan evlat edinme sitesinde buldu ve bir sanat galerisine sahip olduğu New York’a getirdi.

“Bert çok sakin ve soğukkanlı, meraklı ve biraz da sersem” dedi Kathy.

Şimdilerde Bert, sanat galerisinde Kathy’ye sanatsever olarak yardımcı oluyor.

“Sanat galeri sayfasımı ele geçirirken ona kendi Instagram hesabını verdim! Resimlerimi paylaşmam gerek ama insanlar yalnızca Bert’i görmek istiyorlar.”

“İnsanların Bertie’yi görmek için ya da köpeklerini Bertie ile tanıştırmak için galeriye gelmelerine bayılıyorum!”

Hayata biraz zor şartlarda başlamasına rağmen, şimdi New York’ta yaşamaktan hoşlanıyor.

Bert şu anda Instagram’da 95 binden fazla takipçiye sahip bir sosyal medya yıldızı ve Kathy bu duruma şaşırmadığını dile getiriyor.

“Bert harika bir köpek ve insanları oldukça mutlu ediyor, internet ve sosyal medya da bu sevimli hayvanlar için var ve insanların tüm hainliklere karşı bir panzehire ihtiyaçları var.”

Geçtiğimiz günlerde 5 yaşına giren Bert doğum gününü kutladı.

Ve elbette geçireceği daha çok mutlu yılları olacak.





Pinterest'de Paylaş