Gece Yarısı Yolda Bulunan Köpeğin Mucize Kurtulma Hikayesi

Gece Yarısı Yolda Bulunan Köpeğin Mucize Kurtulma Hikayesi

Bir çift, gece geç saatlere Florida’nın Oviedo şehrine yakın bir yerde araba ile giderken, yolun kenarında terk edilmiş bir yavru köpek fark eder. Köpeğin tüyleri keçeleşmiş durumdaydı, çevreye duyarsız gibiydi ve yaşadığı 4 yıllık sürenin büyük bir kısmında ihmal edilmiş olduğu açıkça belliydi. Çift o geceyi unutamadı ve sosyal medyada umutsuz bir ricada bulundu. Ancak bu ricaya köpek bakıcısı Kari Falla cevap vermekte gecikmedi.

Falla, “eğer bir köpeğin tüyleri bu şekilde keçelemiş ise, bu durum köpeğin kan akışını durdurmaya ve onun morarmasına neden olabilir” dedi. Zavallı yavru köpeğin acil bakıma ihtiyacı vardı, bu yüzden Falla hemen çalıştığı yere, BGE Grooming’e koştu ve işyerini açarak köpeğe bakım yapmak üzere kolları sıvadı.

“Kötü durumda olduğunu biliyordum, ama beni kışkırtan sadece gördüklerim değildi. Onda ölümün kokusu vardı ve köpek yürüyecek durumda değildi.” Falla sabahın üçüne kadar yorulmadan çalıştı ve köpeği tamamen tıraş edip yıkamayı başardı, sonra elinden geldiğince hızlı bir şekilde köpeği veterinere götürdü.

Şanslı ismi verilen yavru köpek, kör ve sağır olmak üzereyken bulunmuştu ama şimdi bir bakım evinde başarılı bir şekilde iyileşiyor. Şanslı’nın gelişimini izlemek ve onun bundan sonra bakılacağı bir eve hazır olduğunu ilk bilen biri olmak istiyorsanız, Facebook üzerinde BGE Grooming’i linki kullanarak takip edebilirsiniz.

Bu sokak köpeği, Florida’nın Oviedo şehrine yakın bir yerde yol kenarında bulundu, tüyleri keçeleşmişti ve yürüyemeyecek kadar yorgundu.

BGE Grooming’te çalışan Kari Falla hemen yardımına koştu, gece yarısı işyerini açarak Şanslı’yı içeri aldı.

Falla daha sonraki yorumunda “Kötü durumda olduğunu biliyordum, ama beni kışkırtan sadece gördüklerim değildi” dedi, “Bu durum beni ağlattı”.

Falla, köpeğin acısını hafifletmek için sabah üçe kadar yorulmadan çalıştı ve ona bakım yaptı.

Ve şaşırtıcı birşey oldu.

Keçeleşmiş tüylerinin altında yepyeni bir köpek vardı.

Bakımı yapıldıktan sonra Şanslı, belki de hayatının ilk banyosunu yapmış oldu.

Arkasından bir veterinere götürülerek, neredeyse kör ve sağır olmak üzere olan köpek orada kısırlaştırıldı.

Çektiği çilelere rağmen Şanslı, sevimli bir bakımevinde iyileşiyor.

Yakın zamanda bundan sonra bakılacağı bir ev için hazır olacak.

“Tüylerini tıraş ederken kuyruğunu sallıyordu ve mutlu görünüyordu. Doğru şeyi yaptığımı biliyordum”.

İnternet şimdi bu şaşırtıcı bayanı, özverili davranışı için ayakta alkışlıyor.





Pinterest'de Paylaş