Gençler Tarafından Çok Kötü Biçimde İşkence Gören Köpeğin Gözleri Dolduracak Son Hali

Gençler Tarafından Çok Kötü Biçimde İşkence Gören Köpeğin Gözleri Dolduracak Son Hali

Bu küçük köpek ergenlik çağındaki 4 genç tarafından kaçırıldı ve ona akla gelebilecek en kötü şekilde işkence edildi! “Bu karşılaştığım en rahatsız edici vakalardan biriydi.” diyor RSPCA denetçisi Caroline Doe.

“Bu gençler Chunky’e uyuşturucu verdiklerini, ona yumruk atıp tekmelediklerini ve son olarak onu bir kenara atmadan önce boynunu büküp kırdıklarını itiraf ettiler. Ayrıca yüzüne deodorant sıkıp ateşe verdiklerini de söylediler.” Üstelik bir de Chunky’nin bacakları kırılmıştı. “Bütün bunlar gerçekten içimi ürpertiyor.” diyor Doe.

Tüm bunlar geçtiğimiz sene oldu yine de bu hikayeyi unutamıyoruz. Chihuahua kırması olan Chunky, hayvanlara kötü muameleye karşı durmak adına birçok insana ilham oldu. Bu korkunç olay her ne kadar köpekçiği öncesine göre daha gergin ve ürkek hale getirse de, iyi haber onun güçlü olduğu ve sahipleri ile yeniden kavuşması Tüm bunların üstesinden gelen Chunky, ilham verici bir köpek!

Chunky ile tanışın. Bu küçük köpek ergenlik çağındaki 4 genç tarafından kaçırıldı ve ona akla gelebilecek en kötü şekilde işkence edildi!

“Bu karşılaştığım en rahatsız edici vakalardan biriydi.” diyor RSPCA denetçisi Caroline Doe.

“Bütün bunlar gerçekten içimi ürpertiyor.”

“Bu gençler Chunky’e uyuşturucu verdiklerini, ona yumruk atıp tekmelediklerini ve son olarak onu bir kenara atmadan önce boynunu büküp kırdıklarını itiraf ettiler. Ayrıca yüzüne deodorant sıkıp ateşe verdiklerini de söylediler.” Üstelik bir de Chunky’nin bacakları kırılmıştı.

Tüm bunlar geçtiğimiz sene oldu yine de bu hikayeyi unutamıyoruz…

Chihuahua kırması olan Chunky, hayvanlara kötü muameleye karşı durmak adına birçok insana ilham oldu. Bu korkunç olay her ne kadar köpekçiği öncesine göre daha gergin ve ürkek hale getirse de, iyi haber onun güçlü olduğu ve sahipleri ile yeniden kavuşması Tüm bunların üstesinden gelen Chunky, ilham verici bir köpek!





Pinterest'de Paylaş