“Köpek Gezdirme” İşinin En Güzel Mesleklerden Biri Olmasının 5 Nedeni

“Köpek Gezdirme” İşinin En Güzel Mesleklerden Biri Olmasının 5 Nedeni

Köpek gezdirmek sizi zengin etmez. Koca bir gün boyunca, ofiste kapalı kalmaktan daha keyifli olduğu ortada. Eğer duvarlardan sıkıldıysanız, ofis havasını çekmek sizi boğuyorsa ya da yüzünüzde güneşi tekrar hissetmek istiyorsanız; belki de klayvenin başından kalıp, köpek gezdirmeye başlamalısınız. Bu yazımızda, köpek gezdiricisi olmanın 5 keyifli nedenini işleyeceğiz.

1- Her gün dışarıda olabilirsiniz

kopek-gezdirme-isi-patiliyo-1

Elbette kışın buz gibi ya da yazın güneşten yanıyor olabilirsiniz. Fakat dışarıda olmanın, eski güzel ruhunu yakalamış olursunuz. Başka insanların tanık olmadığı şeylere, dışarıda zaman geçirdiğiniz için tanık olabilirsiniz. Gökkuşağının her yeri kapladığı anlara, dalgaların kıyıya vurduğu anlara ya da inanılmaz mimari eserlere tanık olabilirsiniz.

2- İşverenleriniz sizi gördüğünde çok mutlu olurlar

kopek-gezdirme-isi-patiliyo-2

İşe gittiğinizde; patronlarınızın sizi gördüklerinde, yüzünüzü yakaldıklarına şahit oldunuz mu? Muhtemelen hayır. Patronlarınız şirin köpekler olmadığı sürece de, buna izin vermezsiniz. Köpekler sizi gördüklerinde, onları dışarıda eğlenmeye götürdüğünüzün farkında olacaklar. Bir çok köpek için de, bundan daha mutluluk verici bir şey olamaz. Bir gerçek olarak, işinizin takdir edildiğini bilirsiniz.

3- Vücudunuzu her gün çalıştırmış olursunuz

kopek-gezdirme-isi-patiliyo-3

Günde 8 saat bir sandalyede otururken, fit kalmak elbette çok zordur. Günde 10 km yürüdüğünüz bir işiniz olduğunda, fit kalmamak imkansız hale gelir. Köpek gezdiriciliği yapan bir çok insan, eskiden edindiği kiloları kolayca kaybeder. Köpeklerin etrafında olmak; yüksek tansiyonu ve stresi engeller.

4- Manzara bir harikadır

kopek-gezdirme-isi-patiliyo-5

Bir çoğumuz muhteşem manzaralı dairelerde oturmuyor. Köpek gezdiriciliği ise bize bu manzaraları, farklı açılardan görmek ve o manzaraların tadını çıkarmak için fırsat verebilir. Bunu başka bir işte çalışarak görmeniz mümkün değildir.

5- Köpeklerin evdeki sorumlulukları olmadan, bir çok köpekle harika zaman geçirebilirsiniz

dog-hug-human

Köpek sahibi olmak kolay bir iş değildir. Bir çok zaman, para ve odaklanma isteyen bir süreçtir. Köpek gezdiricisi olduğunuzda; bu sorumluluklardan bağımsız olarak, sadece eğlence kısmını yaşayabilirsiniz. Sevdiğiniz köpeklerle, muhteşem zaman geçirme özgürlüğünüz olur. Onların yemekleri, bakımları, veterinere götürülmeleri gibi daha büyük sorumluluk isteyen şeyler olmadan, eğlenceyi yaşarsınız.





Pinterest'de Paylaş