Köpeklerin Yaralamasına Rağmen Yavru Köpeklere Annelik Yapan Kedi

Köpeklerin Yaralamasına Rağmen Yavru Köpeklere Annelik Yapan Kedi

Bu kedicik köpeklerden nefret etmek için her türlü sebebe sahip, çünkü Meksika’da sokaklarda yaşayan bu kedi, birkaç ay önce, bir grup köpeğin saldırısına uğradı. Fakat nefret etmek bir yana, köpekleri, özellikle de bir köpeği çok seviyor.

Meksika’da yardıma muhtaç sokak hayvanlarını kurtaran bir kuruluş, bu minik kediyi, yaralı halde sokaklardan kurtardı ve kedicik hemen ameliyata alındı.

Ameliyatından 1 hafta sonra, kedicik iyileşmeye başlamışken, kliniğe Clementine adında minicik bir yavru köpek geldi.

Minik köpeğin de hikayesi çok acıydı. Onu ve üç kardeşini sahiplenen adam, yavrular hastalanınca, onları veterinere terk etmişti.

Geldiklerinde sağlıkları çok kötü durumdaydı. Annelerinden 1 hafta önce ayrılmışlardı. O kadar miniklerdi ki, herbiri 400 gram kadardı. Veterinerler ellerinden geleni yaptı, ama aralarından sadece Clementine kurtuldu. Diğer kardeşleri melek oldu.

Sonrasında mucizevi bir şey oldu. İyileşen kedimiz, minik yavru köpeğin kafesinin önüne gidip, kafese sürünmeye başladı. Veterinerler kafesin kapağını açınca, kedi, minik köpeğe, yavrusuna sarılır gibi sarıldı.

Kedicik, minik köpeğe sarılıp, onu yalamaya ve sevmeye başladı. Minik Clementine, en muhtaç zamanında yeni bir anne bulmuş olmaktan çok mutluydu.

Veterinerler ne zaman ikisini ayırmaya çalışsalar, kıyamet kopuyordu. Onlar da bu ikiliyi kedi hallerine bırakmaya karar verdiler.

Kedicik, minik köpeğe bütün gün annelik yapıyordu. Minik köpekcik de, yeni annesini nereye gitse takip ediyor, yanından hiç ayrılmıyordu.

Onlar artık ayrılmaz bir ikiliydi.

Geçen hafta onlara ömürlük yuvalar bulmak için, onları Kaliforniya’ya götürdüler. Fakat onları ayrı taşıma kutularına koyunca, anne kedimiz ortalığı ayağa kaldırdı. Bu yüzden ikisini de aynı taşıma kutusunda götürmeye karar verdiler.

Şimdi ikisi de, Kaliforniya’da, beraber yaşayacakları ömürlük yuvalarını bekliyorlar.

İkisi de yaşadıkları kötü şeylere rağmen, birbirlerini buldular ve sevginin iyileştirici gücü sayesinde sağlıklarına kavuştular.





Pinterest'de Paylaş