Sahiplendiğinizde Size Tüm Dertleri Unutturabilecek 9 Sevgi Yumağı Köpek Cinsi

Sahiplendiğinizde Size Tüm Dertleri Unutturabilecek 9 Sevgi Yumağı Köpek Cinsi

Her insanın farklı bir kişiliği olduğu gibi her köpek cinsinin de onları diğerlerinden ayıran birtakım farklı özelliği vardır. Bazıları başına buyruk olmayı sever, tek istediği rahat bir yerdir; bazıları da sizin yanınızdan ayrılmaz, tek istedikleri sizin yanınızdır.

İkinci bahsettiğimiz köpekleri sahiplenmek isteyenler için işte birbirinden minnoş 9 sevgi yumağı köpek cinsi.

1. Labrador Retriever

sevgi-yumagi-kopek-cinsi-eglenceli-kopekler-patiliyo-1
Her hayvanla ve insanla iyi anlaşabilme yeteneğine sahip labradorlar, her gün sahiplerinin yüzüne öpücükler kondurmayı çok severler.

2. Golden Retriever

sevgi-yumagi-kopek-cinsi-eglenceli-kopekler-patiliyo-2
Labradorlardan bahsetmişken golden retrieverlardan bahsetmemek olmaz! Sahiplerini öyle severler ki, her zaman sahiplerine sarılıp onların kucağında oturabilirler.

3. Cavalier King Charles Spaniel

sevgi-yumagi-kopek-cinsi-eglenceli-kopekler-patiliyo-3
İsimlerini söylemek ne kadar zorsa kendilerini kucakta taşımak da o kadar kolay! Fazla oyuncu olan bu şirin köpekler, sahiplerine sarılmaya ve onları öpmeye bayılırlar.

4. Pitbull

sevgi-yumagi-kopek-cinsi-eglenceli-kopekler-patiliyo-4
Pitbullar, yaşı ne olursa olsun her insanla harika anlaşabilme özelliğine sahip köpek cinslerinden. Bir zamanlar dadı köpek olarak da bilinen pitbullar, sahiplerini mutlu etmek için her şeyi yaparlar ve sahiplerinden ayrılmak istemezler.

5. İngiliz Çoban Köpeği

A woman kisses Jimmy, an Old English Sheepdog, after he won the Best Dog title in the World Dog Show in Budapest May 19, 2013. More than 17,000 dogs from 70 countries were part of the show which took place from May 15-19. REUTERS/Laszlo Balogh (HUNGARY - Tags: ANIMALS SOCIETY)
Bu köpeklere bakıp da sarılmak istemeyen yoktur herhalde. İngiliz çoban köpekleri de özellikle çocuklarla çok iyi anlaşsalar da her insana sarılacak kadar sevgi dolular.

6. Chihuahua

sevgi-yumagi-kopek-cinsi-eglenceli-kopekler-patiliyo-6
Küçük boyutlarıyla sahiplerine kocaman sarılan chihuahualar, oyuncu ve sevecen yapılarıyla birçok insan tarafından seviliyor. Kendileri de insanları bir o kadar seviyorlar tabii!

7. Collie

sevgi-yumagi-kopek-cinsi-eglenceli-kopekler-patiliyo-7
Hepimiz küçükken Lassie’yi izlemiş ya da duymuşuzdur. Gerçek hayatta da Lassie kadar sevecen olan Collieler, bir o kadar oyuncu da.

8. Danua

sevgi-yumagi-kopek-cinsi-eglenceli-kopekler-patiliyo-8
Kucağınıza sığamamalarına rağmen ısrarla uğraşan danualar, koskoca boylarında kocaman seviyorlar sahiplerini. Aşırı duygusal olan bu köpekler, çok hızlı koşabilmelerine rağmen tembel yapılarıyla apartman yaşamına uyum sağlayabilirler.

9. Ve İngiliz Bulldogu

sevgi-yumagi-kopek-cinsi-eglenceli-kopekler-patiliyo-9
Kırışık suratlı sevgi yumağı bulldogların hayatlarını 3 şeye adıyorlar: yemek, uyku ve sahipleri. <3





Pinterest'de Paylaş