Sevindirici Haber: Kaçırılan Köpek Herkül, Polis Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Sevindirici Haber: Kaçırılan Köpek Herkül, Polis Ekipleri Tarafından Kurtarıldı

Bursa’da, bir villanın bahçesinden çalınan Chow Chow cinsi Herkül isimli köpek, polis ekipleri tarafından bir evin deposuna düzenlenen baskında bulundu.

Çalınma anı kameralara yansıyan Herkül’ün bulunması için dua eden küçük Emir, büyük mutluluk yaşadı. Köpeği çalan 2 kişi ise emniyetteki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Önce sevdiler, sonra kaçırdılar.

Şahısların köpeği önce sevmeleri, ardından alıp götürmeleri villanın güvenlik kameralarına da yansımıştı.

Akşam saatlerinde evine geldiğinde köpeğinin olmadığını fark eden Ebru Boztekin, güvenlik kameralarını incelediğinde çalındığını fark etti.

Depoda bulundu…

Çaldıkları Herkül isimli köpek ise evin deposunda demir korkuluklara bağlı olarak bulundu.

Köpeklerinin çalınmasının ardından büyük üzüntü yaşadıklarını ifade eden Boztekin, “Herkül’ün bulunmasında emeği geçen Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerine çok teşekkür ediyorum. Cuma saatinde iki çocuk önce gelip sevmişler. Herkül yabancıya kendisini sevdirmez. Ellerini, kollarını sallayarak Herkül’ü götürmüşler. İhbar aldık, Yunuseli tarafından olduğuna dair. 4 gün boyunca girip çıkmadık yer kalmadı polis ekiplerinin. Hırsızlar da şu anda tutuklandılar. Güvenlik kamerası görüntülerinden eşkalleri tespit edildi. Bir depoda bulundu. Kızım migren atağı geçirdi köpeğimiz çalındığında hastaneye yatırdık. Biz 7 yıldır köpek bakıyoruz. Herkül daha yavru sayılır, 1 yaşında” dedi.





Pinterest'de Paylaş