Telefonunu Çiğnedi Diye Yavru Köpeğin Üzerine Kaynar Su Döküp Dördüncü Kattan Atan Vicdansız Kadın

Telefonunu Çiğnedi Diye Yavru Köpeğin Üzerine Kaynar Su Döküp Dördüncü Kattan Atan Vicdansız Kadın

Her köpek sahibinin disiplin konusundaki görüşleri farklıdır. Bazense aşırı disiplinli olmaları insanlarca eleştirilir. 6 haftalık Tuffy ismindeki köpeğin başına gelenlerin ise disiplinle yakından uzaktan alakası yoktu.

Tuffy’nin sahibi, köpeğin telefonunu çiğnediğini gördü. Hayvan istismarına bir son vermek için çalışan Animals Asia’nın belirttiğine göre, sahibi köpeğe bu nedenle inanılmaz şekilde işkence etmiş.

Animals Asia’nın aktardığına göre sahibi, Tuffy’nin üstüne kaynar su dökmüş. Sonra da Çin’in Çengdu’daki apartmanının dördüncü katından köpeği fırlatmış.

Tuffy’nin olaydan sağ kurtulması bir mucizeymiş. Sonra imdadına bir hayvansever yetişmiş.

30 yaşındaki Yan Yingying ismindeki bir kadın köpeği görür görmez hemen veterinere yetiştirmiş.

Animal Asia’da veterinerlik yapan Emily Drayton, Tuffy’i ilk gördüğünde hissettiklerini şu şekilde açıklıyor:

“Gözlerime inanamadım. Şok oldum. Gözlerimden yaşlar akmaya başladı. Hayatımda hiçbir hayvanı böyle acı içinde görmemiştim.”

Bir hayvanın vücudunun %50’den fazlası yanıksa, kurtulmaları mucize gibi bir şeydir. Tuffy’nin vücudunda ise %60 oranında yanık vardı. 7/24 gözetim altında tutulması gerekiyordu. Uyurken göz kapaklarını bile kapatamıyordu.

Tuffy’nin çektiği acıyı hayal etmek bile mümkün değil. Neyse ki kendisiyle ilgilenen veterinerler yaptıkları işte çok iyiydiler.

Daily Mail’den aktarılanlara göre Tuffy’i kurtaran Yan ismindeki kadın, köpek iyileşene kadar her gün onu ziyaret etmiş ve kalıcı bir ev bulmasına yardımcı olmuş.

Animals Asia’nın kurucusu olan Jill Robinson, Tuffy’nin hayata dönmesini bir mucize olarak görüyor.

Robinson, “Yangın esnasında dördünce veya üçüncü kattan atlayan insanların yaşamadığına dair haberler görmüştüm. Tuffy’nin hayatta kalması bir mucizeydi. Öte yandan vücudunda %50’den fazla yanık olan hayvanlar genelde yaşamazlar. Tuffy’nin vücudunun %60’ı yanıklarla kaplıydı ve bir mucizeyi başararak hayatta kaldı” dedi.

Tuffy’e işkence eden eski sahibine ne olduğunu kimse bilmiyor. Umarız ki gereken cezayı almıştır.

Kaynak: Newsner





Pinterest'de Paylaş