Yazıklar Olsun: İzmir’de Bacakları Asitle Yakılan Diren Köpek

Yazıklar Olsun: İzmir’de Bacakları Asitle Yakılan Diren Köpek

Ülkemizde gün geçmiyor ki hayvanlarla ilgili üzücü bir olay yaşanmasın! Diren köpek sizlerden yardım bekliyor, lütfen ona destek olalım!

Bu savunmasız canlıya nasıl kıyabildiniz? Bu güzelliğin canını nasıl yakabildiniz? Size ne yaptı? Neden bu kadar kötü olduk?

Dün gece hayvansever hesaplardan haberdar olduğumuz kan dondurucu olaydır. Tam olarak nerede ve kimin tarafından yapıldığı bilinmiyor. Kamera kayıtlarının olmadığı bir yerde bulunmuş. Şu anda bornova’da bir veteriner kliniğinde tedavisi yapılacak. muhtemelen ampütasyon yapılacak. Ayrıca bir kulağı da kesilmiş. ()

#1 Olay anı:

#2 Klinikte tedavi zamanı:

#3 Son durumu:

Evet husky kızımız diren için ne yapacağımız belli oldu Çesal derneği kliniğe ödenecek tutarın toplanması için bize hesap nolarını kullanma hakkı verdi..Bu doğrultuda bir ekip ve çesal bünyesinde doğa veteriner kliniğinde bakımı ve tedavisi sağlanacak yapılan tüm tedaviler an itibari ile sizlerle paylaşacağız tek isteğimiz şu anda bir an önce çocuğumuzun ayaklanıp sağlığına kavuşmasıdır. Uzun ve yorucu bu süreçte bizlerle Diren ile olan herkese çok çok minnettarız.. . . Hesaba para yatıranların açıklama olarak Diren yazmaları gerekmektedir.. . Çesal Doğa ve Hayvan Severler Derneği Y.K.B İzmir – Çeşme Şb. TR22 0006 7010 0000 0042 3304 05 . İletişim: 05455909890 -05348264049 @sosyopet @candostumvar @cesaldernegi @patilesene @dogaveterinerpoliklinigi @goncakaya @birdestekbinhuzur @birhayvan @serenserengil @goncavuslateri @askpatinefestir

A post shared by Leyla the Princess (@leylatheprincess) on

#4

#5

#6

Ekşi sözlükteki tepkiler:

#1

#2

#3





Pinterest'de Paylaş