Dünyanın En Tatlı Banyo Partisi: Yıkanmaya Gelen Köpekle Dans Eden Adam

Dünyanın En Tatlı Banyo Partisi: Yıkanmaya Gelen Köpekle Dans Eden Adam

Bazı köpekler için profesyoneller tarafından yapılan yıkama ve tıraş işlemi oldukça korkutucu olabiliyor. Ama Arjantinli evcil hayvan berberi Luis Antonia Caballero herkes için bu süreci renkli kılacak bir yöntem geliştirmiş. Gelin haberimizin detaylarına bakalım:

Buenos Aires’te yaşayan 58 yaşındaki Luis Antonia Caballero, eşiyle birlikte pet shop işleten Arjantinli bir adam. Geçtiğimiz günlerde bir müşterinin köpeğini yıkadığı video interneti kırdı geçirdi çünkü o köpeği sadece temizlemiyordu… İşte işini seven bir adam!

Köpekle birlikte dans eden adam, hem köpeğin hem de kendisinin bu süreçten en mutlu şekilde çıkmasını çok iyi başarıyor. Eşinin çektiği bu videoya bir bakın:

“Çay yapmak için içeri gitmiştim döndüğümde onu köpekle dans ederken buldum. Orada olduğumu fark ettirmeden telefonumu çıkarıp kaydetmeye başladım. Ama gerçekten bizim için çok normal, olağan bir gündü aslında bu.” diyor eşi.

Luis’in köpeklere olan düşkünlüğü işiyle sınırlı değil desek şaşırmazsınız muhtemelen. Kollarını sıvayıp köpekleri yıkamadığı zamanlarda evsiz köpeklere yardım etmeye çalışarak sürdürüyor hayatını.

“Köpeklere adanmış hayatları olan bir aileyiz” diyorlar. Bundan daha şirin bir şey var mı acaba?

Kaynak





Pinterest'de Paylaş