Eşyalarıyla Acımasızca Sokağa Terk Edilen ve Haftalarca Ailesini Bekleyen Köpeğin Hüzünlü Hikayesi

Eşyalarıyla Acımasızca Sokağa Terk Edilen ve Haftalarca Ailesini Bekleyen Köpeğin Hüzünlü Hikayesi

Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyorlar?

Bir köpek veya kedi sahiplendiğimiz zaman onları öz evlatlarımızdan ayırmıyoruz.

Onlar ailemizin bir parçası oluyor ve başlarına en ufak bir şey geldiği zaman ne yapacağımızı şaşırıyoruz.

Unutmayın evcil hayvan dostlarımız geçici bir heves değil, onlar da bir can taşıyor ve lütfen bunu unutmayalım. Onları sokağa terk etmeyelim.

Amerika’da yaşayan bir aile, yeni evlerine taşındıkları zaman bu sevimli köpek Boo’yu sokağa terk ettiler.

Oysa ki sevimli köpek Boo ailesini çok sevmişti ki; haftalarca terk edilen evin sokağında ve eski yatağının üstünde usluca haftalarca bekledi.

Durumu fark eden komşu Diesel’in kurtarmak istediği köpek, Diesel’i üzerinde yattığı yatağın ve diğer eşyalarının sahipleri gibi kokması sebebiyle Diesel’i reddetti.

Boo’dan vazgeçmeyen Diesel, iki gün sonra tekrar gelerek, Boo’nun güvenini kazanmak istedi. BuzFeed’e konuşan hayvansever Mike Diesel, “Öyle sanıyorum ki, sahiplerinin onu gelip tekrar alacağını düşünüyordu” açıklamasında bulundu. McDonald’s’tan aldığı kahvaltıyı Boo ile paylaşan ve hayvan hakları kuruluşu tarafından yardım da talep eden Diesel, kısa bir süre sonra Boo ile arkadaş oldu. Daha sonrasında arabasına bindirebildi.

O anları değerlendirirken, “Bizim aramızda bir iletişim oluştu. Bu iletişim sayesinde onun buradan nasıl kurtulacağını ve canının tekrar nasıl yanmayacağını söylemeye çalıştım” dedi.

Arabaya bindikten sonra doğruca veterinere götürülen Boo’ya veteriner hekim tarafından ikinci aşamasında olan kalpkurdu* teşhisi konuldu.

6 ay boyunca tedavi görecek olan Boo, tedavisinin bittiği zaman birileri tarafından evlatlık edinmeyi bekliyor. Detroit Youth & Dog Rescue’nün paylaştığı Boo ve Mike’ın bir arada olduğu fotoğrafı ise şimdiden yoğun ilgi gördü.





Pinterest'de Paylaş