Hastanede 22 Kilo Veren Sahibini Tanıyamayan Köpekten Duyguları Şelale Yapacak Görüntüler

Hastanede 22 Kilo Veren Sahibini Tanıyamayan Köpekten Duyguları Şelale Yapacak Görüntüler

Başroldeki Willie adlı köpek geçen yılın başlarında Shane Godfrey adlı hayvanseverin mahallesine terk edildi. Neyse ki küçük köpek bu hayvansever tarafından bulundu ve sahiplenildi. Willie ve Shane artık hiç ayrılmayacak bir ikili olmuşken, geçtiğimiz aylarda Shane’in rahatlığı ciddi boyutlara ulaşınca hastaneye kaldırıldı ve bizim köpek Willie, Shane’i sonsuza dek kaybettiğini düşündü. Çünkü Shane hastaneden tekrar eve döndüğünde adeta bambaşka biri olarak köpeğinin karşısına çıkmıştı.

Şubat ayının ortasında ağır bir grip geçiren Shane hastaneye kaldırıldı. Bağışıklığı bozulan ve böbrek yetmezliği başlayan Shane yaklaşık 5 hafta hastanede tedavi gördü. 5 hafta sonunda ise gerçekten önemli miktarda kilo vermişti. Tam 22 kilo.

Shane hastanedeyken köpeğe kız kardeşi baktı. Ama tabii ki kimse ona Shane’in nerede olduğunu açıklayamıyordu. Üzülen köpek bir süre sonra Shane’in hiçbir zaman gelmeyeceğini düşünmeye başlamış ve depresyona girmişti.

Ta ki Shane tekrar gelene kadar. Ama işin ilginci, Shane tam 22 kilo verdiği için köpek önce onu yeni dış görüntüsünden dolayı tanıyamadı. Onu bir yabancı sanıp havladı. Ancak onu kokladığında her şey değişti. Buyurun, videosunu izleyin.

Shane ise artık köpeğinden ayrılmak istemiyor, köpeği de ondan.


Shane’e geçmiş olsun dilerken, bu dostluğun yıllar boyu sürmesini diliyoruz.





Pinterest'de Paylaş