İnsanların Hayatını Kurtarmış 7 Kahraman Hayvan

İnsanların Hayatını Kurtarmış 7 Kahraman Hayvan

2013 yılında bahçede oyun oynarken komşularının köpeği tarafından bir anda saldırıya uğrayan küçük çocuğu köpeğe saldırarak kurtaran kahraman kedi.

Evdeki bakıcı lavaboya gider ve o sırada küçük kız üzerinde şekerleme bulunan kurabiyelerden yemek isterken boğazına şekerleme kaçar. Bunu fark eden kahraman papağan Willie bebek diye bağırmaya başlar ve bakıcı hemen gelerek olaya el atar.

Bu üzücü olay 2012 yılında Afrika da yaşanmıştır. Küçük bir kız zoraki evliliği kabul etmemesi üzerine 7 adam tarafından kaçırılır ve ormanın ortasında bırakılır. Birkaç günlük aramadan sonra polis kızı 3 tane aslanın ortasında bulur. Aslanlar kızı korumaktadır. Polisler ilk başta korkarlar ama aslanlar onların kızı kurtarmasına izin verirler.

9 yaşında Collie cinsi olan köpek Max son zamanlarda huysuz ve üzgün şekilde davranınca sahibi önce onu veterinere götürür sonra kendisi doktora gider. Fakat ikisi de sağlıklı çıkar. Hala hareketlerinin devam ettiğini görünce yeniden daha ayrıntılı şekilde doktora giden sahibi kanser olduğunu öğrenir. Köpeği sayesinde hastalığını erken fark eden sahibi kurtulur.

Bu dostumuz ailenin küçük bebeğini çok seviyormuş ve onunla sürekli oyun oynayıp vakit geçirirmiş. Ancak eve gelen bakıcıya karşı sevgi dolu değilmiş. Bunu fark eden aile bebeğin odasına kamera taktırmış ve sonuç şok edici olmuş. Bakıcının bebeğe oldukça kötü davrandığı görülmüş. Dostumuz sayesinde durum ortaya çıkmış ve bakıcı gereken cezayı almış.

Bir aile Tayland’da tatil yapmaktadır. 2005 yılındaki tsunamiden birkaç saat önce sahilde olan ailenin küçük kızı deniz kenarında bir fil ile oynuyordur. Fil bir anda huysuzlanıp kızı oradan uzaklaştırmaya çalışır ve hemen ardından büyük dalgalar gelmeye başlar. Küçük kız bu fil sayesinde kurtulur.

Deniz ve su hayvanları ile ilgili araştırma yapan bir biyolog balinalardan birinin sürüden ayrılarak hızlı bir şekilde bir noktaya yüzdüğünü fark eder. Daha sonra diğer balinalarda gider ve hepsi birden halka şekli oluşturur. Bir şeyler olduğunu anlayan biyolog teknesini o tarafa çevirir ve halkanın ortasında yaşamla ölüm arasında mücadele veren bir kız görür. Hemen hastaneye götürülen kız kurtarılır. Aslında kız intihar etmiştir ama balinalar onu kurtarmıştır.





Pinterest'de Paylaş