Köpek, Kadının Karnına Sürekli Bakıp Havlıyordu, Doktora Giden Kadın Gerçeği Öğrenince Çok Şaşırdı

Köpek, Kadının Karnına Sürekli Bakıp Havlıyordu, Doktora Giden Kadın Gerçeği Öğrenince Çok Şaşırdı

Çocuğu doğacak diye köpeğini ve kedisini dışarı atanlara ders olsun bu olay…

Bu olay eskiden yaşanmış olsa bile her okuduğumuzda kalplerimizi eritiyor.

İngiltere’de yaşayan Alhanna, geçtiğimiz yıllarda hamile olduğunu öğrenmişti.

Gün geçtikçe karnı şişmeye başlamıştı.

Köpeği ise kadının karnına sürekli bakarak havlıyordu. Alhanna, bu durumu sosyal medyaya yazdı ve tekrar doktora gitti. Köpeğin havlamasının nedeni ortaya çıktı…

Zaman içinde Alhanna sırtında ağrı hissetmeye başladı. Muayene için doktora gitse de doktor bir şeyi olmadığını söyleyerek eve gönderdi. Alhanna’nın içinde doktorun söylediklerine rağmen bir şüphe oluştu. Eve geldiğinde Keola karşısına oturdu ve dik dik ona bakmaya başladı. Alhanna iyice endişelenmeye başladı.

Köpeği neden böyle davranıyordu? Köpeğiyle beraber olan fotoğrafını Facebook’a yükledi. Arkadaşları, köpeklerin sezgilerinin kuvvetli olduğu ve başka bir doktora görünmesi konusunda kadını uyardı.

Zaman geçtikçe Keola daha da tuhaf hareket etmeye başladı. Alhanna bu kez başka bir doktora göründü ve sorunu öğrendi. Meğerse bunca zamandır köpek haklıymış. Alhanna’nın iki böbreğinde de iltihap oluşmuş.

Bunu öğrendikten sonra Alhanna’ya gerekli tedaviler uygulandı ve kadın sağlığına kavuştu. Haftalar sonra çiftin Lincoln adını verdiği bebeği dünyaya geldi ve köpek de yeni kardeşiyle tanıştı. Çok iyi arkadaş oldular. Keola’nın sayesinde hem Alhanna hem de oğlu şimdi çok sağlıklı.

Kaynak





Pinterest'de Paylaş