Royal Canin Mini Puppy Yavru Köpek Maması

 Royal Canin Mini Puppy Yavru Köpek Maması

Yetişkin ağırlığı 10 kg’a kadar olan küçük ırk köpekler için 2 ile 10 aylık dönem boyunca tavsiye edilen kuru mamadır. Besinlerin özel bileşimi, içeriğindeki yüksek sindirilebilir proteinler (L.I.P.) sayesinde sindirim sağlığını desteklerken, dışkı kalitesine katkıda bulunan prebiyotikler (FOS / MOS) sayesinde dengeli bağırsak florası oluşumunu destekler.



Yoğun Enerji İçeriği: Büyüme dönemindeki küçük ırk yavruların, yüksek enerji ihtiyacını karşılar ve seçici iştahlarını tatmin eder.
Diş Sağlığı: Kalsiyum bağlayan ajanlar sayesinde, tartar oluşumunu azaltmaya yardımcıdır. Doğal bağışıklık: Özellikle patentli antioksidan kompleksi ve prebiyotikler sayesinde, yavru köpeğin doğal bağışıklığına destek olmaya yardımcıdır. 



Bağışıklık Sistemi Desteği: Büyüme, köpeğinizin hayatında önemli bir aşamadır: büyük değişiklikler, keşifler ve yeni karşılaşmaların zamanıdır. Bu dönem sırasında, yavru köpeğin bağışıklık sistemi aşamalı olarak gelişir. MINI Puppy, özellikle de E vitamini içeren patentli bir antioksidan kompleksi sayesinde yavru köpeğinizin doğal savunmasını desteklemeye yardımcı olur. **Fransa, patent No EP1146870.
Sindirim Sağlığı: Sindirim sağlığını ve bağırsak florası dengesini desteklemek ve iyi dışkı kalitesine katkı sağlamak üzere, yüksek kaliteli proteinli (L.I.P.*) besin maddeleri ile prebiyotik (FOS) kombinasyonu. *Çok yüksek sindirilebilirliği nedeniyle seçilmiş protein.



Yoğun Enerji İçeriği: Büyüme dönemi sırasında küçük cins yavru köpeklerin enerji ihtiyaçlarını karşılar ve titiz iştahları tatmin eder.
Royal Canin Mini Puppy Köpek Maması 2 kg - 20503037TR
Royal Canin Mini Puppy Köpek Maması 4 kg - 20507031TR




Pinterest'de Paylaş